Witam wszystkich , jestem bardzo ciekaw w jakim czasie sie otwiera i zamyka tylna szyba lewa badz prawa , moje wydaje mi sie ze sie troche wleka ![]()
ucieszy mnie takze czas otwieranai sie i zamykania przednich szyb
Witam wszystkich , jestem bardzo ciekaw w jakim czasie sie otwiera i zamyka tylna szyba lewa badz prawa , moje wydaje mi sie ze sie troche wleka ![]()
ucieszy mnie takze czas otwieranai sie i zamykania przednich szyb
moge Cie pocieszyc moja tez sie otwiera i zamyka powoli
mysle ze to przez to ze raczej rzadko sie ich uzywa, uszczelki nie sa juz najnowasze no i silniczki z prowadnicami nalezalo by troche przeczyscic i przesmarowac ![]()
generalnie szyba powinna sie zamknac przed zakonczeniem szybko zauwazonej ulewy … ale z tego co wiem to dobre mechanizmy nie sprawiaja wrazenia ospalych i operacja trwa dosc szybko(porownywalnie z innymi “pojazdami” np. fiat
) i jesli jest inaczej klania sie przeglad prowadnic regulacja , czyszczenie i smarowanie
Jednak prosze kto moze aby wziol stoper
i z przyjemnoscia sprawdzil jak szybko sie zamykaja i otwieraja tylne i przednie szyby na wylaczonym silniku
kiedy to prad idzie tylko z aku ![]()
bardzo mi to pomoze w denerwowaniu sie
bo jak sie wleka to bede musial zabrac sie za to ![]()
Ja mam na karzdej inaczej:) Sprawdzałem tylko tył, ale podejrzewam że czasy nie są zachwycające:
rekordzistka LT: otwieranie 2s zamykanie 2.50s
PT: otw. 3s zam. 3.50s
Mierzyłem stoperem kompa. W koncu sie do czegos przydał ![]()
Pozdrawiam
radosc
moje czasy tyl (otwieranie):
P: bzzzzzzzzzzzzzzzzzyt
L:trtrtrtrtrtrtrtrtrtrbzzzzzzzzzzzzzzzzyt
zamykanie:
P:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyt
L:trtrtrtrtrtrtrtrtrtrbzzzzzzzzzzzzzzzzyttrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr …no chyba sie juz nie zamnknie ![]()
tak poważnego problemu jeszcze nie poruszano na tym forum
Panowie stopery w dłoń ![]()
U ciebie tak a u mnie bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzyt tyk tylne
a przednie bzy byz zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy…yyyyyyyyyy yyyyyyyyyy…yyyyyyyyyyyy tyk tyk tyk przód lewy ![]()
Mysle, ze bardziej obiektywny jest pomiar z wlaczonym silnikiem! Czasy moga sie sie roznic w zaleznosci od stanu naladowania akumulatora.
myslałem, że to ja zadaje dziwne pytania na forum ![]()
Ja bym porównał z karmannem przód bo wtedy zawsze bedzie w porządku ![]()
Jaki speed w łapie taki czas:D Proponuje po imprezie zrobić wtedy to sie kręci ![]()
ooo… jak fajnie, że ktoś wrzucił tu spacje ![]()
a tak w temacie, to jak zmieniłem akumulator to szyby zapiepszeją ^ V jak małe samochodziki ![]()
dobże że nie małe białe myszki ![]()
U mnie półtora dnia zamyka się jedna szyba, jak pada deszcz to wieżdżam do parkingu podziemnego i tydzień zamykam szby
![]()
Brak słów..ważna sprawa ![]()
Blokuję temat ![]()