WPP

Zapraszam chętnych na wyścigi 28-30.05 Będzie to także eliminacja mistrzostw Polski i Czech więc będzie można zobaczyć wiele potworów. Ja również jestem zapisany :sunglasses: .Pełne info macie tu:

http://www.aw.poznan.pl/imprezy2010/20100530wsmp_fia/index.html

Podobno będzie mi chciało dać po tyłku cupowe New Beetle :face_with_rolling_eyes: nie znam się na takich aparatach ale tam chyba jest 3,2 litra :smiling_imp: Trzymajcie kciuki za rekinka.

No i już po wszystkiemu, dziękuje wszystkim co się pojawili dopingowali i pomagali. Działo się i to sporo. piątek kwalifikacje nie w deszczu…w oberwaniu chmury :smiling_imp: przy wyjściu z babajagi płynął strumień szerokości trzech metrów, także ostro mnie majtneło, udało się wyprowadzić, trzecia pozycja startowa i pierwsze miejsce na mecie w wyścigu ( w pierwszym lewym lanser strtujący z pole… się obrócił i było grubo, potem udało mi się wyprzedzić E46 i wygrać)
Drugie kwalifikacje już w słońcu, więc udało się wygrać.
A wyścig … no z mojej perspektywy było grubo… Zaczne od tego że czasy gorsze niż w zeszłym roku, fura coś nie szła, na starcie do babajagi lanser i E46 objechało mnie jak …, na pierwszym lewym chciałem przycisnąć E46 ale 4 nie weszła na hamowaniu i poszedłem w żwirek, zanim się wygrzebałem byłem w połowie stawki, ostre nadrabianie, w międzyczasie lekka przycierka z hondą, i w połowie wyścigu siadam na tyłek E46 ale pęka pasek od alternatora i pompy wody, wszystko zapala się na czerwono oprócz oleju no to kulam się dalej na 5 biegu patrząc czy temp. oleju za bardzo nie rośnie, bo ta od wody jest oparta po prawej stronie, no i udało się dowieźć trzecie miejsce, ale silnik raczej dostał dupe

he he widać TUTAJ 0:45
Gratuluje! :piwko:

a na 2,05 widać jak trykłem się z hondą, poszedłem po piachu od wewnętrznej przy wyjściu na prosta startową :smiling_imp:

Tu macie z zewnątrz

:smiling_imp:

wiecie co, to trochę jak z żużlem - w tv niby coś widać, ale na żywo i własne oczy, to jest przedstawienie i emocje na wyciągnięcie ręki :sunglasses:
ile kurew dostała druga runda, kierowca, auto, mitsu, e46 i cały świat, to wiedzą tylko na górze :wink:

Już teraz wiem dlaczego podczas kwalifikacji ( w oberwaniu chmury) new beatle nagle zniknął mi z lusterka :smiling_imp:

Gratuluję podwójnego złota Dawidowi, gratuluję dobrego startu Helmutowi :sunglasses:

Witam dopiero dochodze do siebie, ale spróbuje coś opisać, a działo się dużo… Dawid diabłem objechał mnie i wszystkich innych, a ja tymczasem ostro sie motałem i walczyłem. w pierwszym wyścigu 9 kółek siediałem na dupie evo, sytucja cały czas taka sama, on odchodził mi na prostych a ja go dusiłem w zakrętach i na ostatnim kółku udało mi się go porobić na krtingu. Drugi wyścig to juz z maksymalnymi przygodami, kwalfikacje piąta pozycja (pare spraw zapomnieliśmy dokręcić po nocnym składaniu :piwko: i spadł mi przepływomierz poza tym troche słabi byliśmy Dawid też druga pozycja, pole position - new beetle. Start spierdol..łem dokumentnie wpinają po jedynce od rzu czwórke, objechało mnie pół towarzystwa i potem goniłempare wyprzedzań, i walka z beetlem który spadł na trzecie, niestety nie zakończona sukcesem, dojechałem czwarty, w międzyczsie podczas walki wyleciałem z kukurydzy (tam gdzie betle osttanio) i szedłem bokiem po trawie na pełnym ogniu, wjechałem na tor przed następnym lewym.podsumowyjąc w tych dwóch wyścigach z mojego punktu widzenia działo się tyle ile w całej mojej karierze razem wziete.

ps. jeszcze zapomniałem napomknąć że podczas pierwszych kwalifikacji miałem bliższe s potkanie z hondą type R i mam przeorany cały prawy bok (drzwi się nie otwierają) ale to taki niuans tam…

Pozdr
H

:smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

4:37 - nazwisko zobowiązuje :smiling_imp:

hehe niezłe :wink:

nie kumam - o co chodzi z tymi fiatami … :confused:

Ha… kolega nie poznał nowego wcielenia Dawidowego diabła :smiling_imp:

bokiem, bokiem panowie :sunglasses:

w tej monotonii fiacików - nie zauważyłem bohatera drugiego planu … :laughing:

Eeech - Dawidowi tylko zabawa w głowie :grin:

Najlepsza rola drugoplanowa :laughing: Gratulacje :piwko: