Wreszcie ją mam !!!

mysle, ze najlepszym rozwiazaniem dla ciebie jak chcesz prowadzic sobie sajt, jest postawienie sobie bloga na blog.pl, ownlog.com czy cos w tym stylu i dorobienie sobie do tego wygladu

Ślicznie się prezentuje!!
Gratulacje!

Mam pytanko co do nerek… ona tak juz miała?
No i to jest Mka? w automacie???

Dzięki :slightly_smiling_face:
To nie jest M6, ktoś dodał jej ten emblemat - prawdopodobnie zniknie przy okazji naprawy lamp i nerek - ktoś pomalował je spray’em. Muszę kupić nowe nerki ale nie jestem pewien co kryje się pod czarną farbą? Nie wiem co kierowało osobą, która pomalowała te elementy - być może chrom nie prezentwał się najlepiej, ale jak znam życie może komuś bardziej podoba się czrany :slightly_smiling_face:

Gratulacje!!
Autko jest naprawde piekne i w b. dobrej kondycji - sam ja testowalem pol roku temu :smiling_imp:

Hmm, czyli miałeś na nią chęć? Myslę, że jest w niezłym stanie, nie widziałem wielu 6-stek w realu, więc trudno mi obiektywnie to ocenić. Możesz zdradzić dlaczego jej nie kupiłeś?

Bo miała czarne nerki :grinning:

żartuję.

dobrze, że usuniesz znaczek.

Te nerki stanowczo psują wszystko!!!

Wiem, obiecuję zmienić po urlopie :wink: Jutro zamówię, więc za 2 tyg. jak znalazł będę miał przy czym podłubać po dłuuugim linistwie :slightly_smiling_face: Myślełem też, żeby je zwyczajnie spróbować umyć z tej farby - może są jeszcze zniośne? Tylko dlaczego ktoś je pomazał?

…ale oso chodzi :question: czarne nerki MK1 czy chore nerki Tommy’ego :laughing:

Tak naprawdę to są to te same czarne nerki :slightly_smiling_face:

Gdybym taką miał :face_with_rolling_eyes: .Super autko ale ten grill to ######.Co ludzie sobie myślą przeca to wygląda ohydnie (nie ma to jak chrom,nikiel itp. :grinning:

Grill do wymiany, ale o tym już było :slightly_smiling_face: Ten jest oryginaly od Shadow Line - bleee, ochyda.

Marku nie ohyda. Po prostu gdyby oryginalnie była cała w shadow line to wtedy pasi :slightly_smiling_face:

Przyznam sie, ze nie wiem jak wyglada shadow w oryginale? Macie jakies foty?