Wreszcie ją mam !!!

Witam wszystkich i niniejszym informuję, że w dniu wczorajszym, we wczesnych godzinach popołudniowych stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonej 6-stki :slightly_smiling_face: Chyba nie muszę Wam opisywać jak się czuję… Mam nadzieję, że teraz zostanę już pełnoprawnym członkiem Klubu :slightly_smiling_face:
Przy okazji pozdrawiam wszystkich miłośników tych pięknych aut!

Gratuluje :sunglasses:

Gratulacje!!! Napisz więcej co skąd i jaka ona piękna jest:)

i jeszcze chociaż jedną fotke - witamy w klubie :grinning:

hip hip — huuurrra ! gratuluje :grinning:

Moja 6-stka, to auto z 84 roku, z automatyczną skrzynią biegów, ABS, klimatyzacją. Kupiłem ją w Bielsku-Białej, od pasjonata motoryzacji, u którego widziałem piękną, czarną 635 z 87 roku - ta jak narazie nie jest na sprzedaż. Auto jest w bardzo dobrej kondycji, wszytskie mechanizmy są sprawne, działa klima i elektryka, jest wolne od ognisk rdzawych. Wszystkie chromy w bardzo dobrym stanie, zresztą umieszczę tu niedługo parę fotek. To co mi się nie podoba, to pomalowany czarna farbą grill oraz obwódki lamp - będą to prostował. Poza tym tapicerka w niebieskim kolorze, dobrze utrzymana choć już lekko wysiedziana. Auto ma teoretyczny przebieg 186 tys. km - nie umiem stwierdzić czy i jak bardzo odbiega od stanu faktycznego. W tej chwili stoi na ładnych BBS’ach z oponami TRX Micheline. Jedyne fotki jakie w tej chwili mam to te od poprzedniego właściciela. Mogę wstawić ale nie wiem jak … :frowning:
Sorki za mało fachowy opis ale jestem “wyjadaczem” w temacie 6-stek :wink:

PS. To było o 6-stce, a jeśli chodzi o mnie to parę lat temu spędziłem parę miesięcy i parę złotych na remoncie Forda Capri MK1 z 1972 roku. Wyszło piękne auto, które możecie zobaczyć m.in. w najnowszym numerze GT Classic.

No to 6 wpadło w bardzo dobre ręce:)

Tylko pogratulować

no az milo uslyszec ze pojawia sie kolejna 6 w okolicy warszawy :sunglasses: gratuluje zakupu :grinning:

Gratuluję i oczekujemy na najbliższym spotkanku w Warszawce:)

Dzięki Wszystkim za gratulacje. Adam widzę, że nasze szóstki to jednolatki i w dodatku podobna konfiguracja. Mam nadzieję, że uda mi się być na jakimś zlocie, chetnie porównam swój nabytek z innymi rekinami.

PS. Nadal nie umiem dodać zdjęć - da się to zrobić mając fotki jedynie na dysku mojego kompa? Muszę je mieć gdzieś w sieci???

Sorki, że linki zamiast zdjęć ale na tyle mi się to dziś udało :slightly_smiling_face:

Ładna :sunglasses:

adam, srebrne najladniejsze, co :grinning: :D?

Witam witam i gratuluje. Auto faktycznie na zdjęciach prezentuje sie okazale. Adaś i Marcin chyba bedziecie miali poważnego konkurenta w swojej kolorystyce :laughing:

No extra extra - pozazdrościć

arctisch blau rulez :smiling_imp:

eee tam konkurenta :sunglasses: przeciez i tak nie ma 2 takich samych 6 :wink:

p.s. Polaris-metallic rullez :smiling_imp: normalnie licytujemy sie jak dzieci, ale co tam swojego trzeba bronic :laughing:

Miałem okazję poznać naszego nowego Kolegę, auto naprawde SUPER pięknie się prezentuje a widziałem że jeździ równie dobrze :sunglasses:
Naprawde Pozazdrościć :wink:

Witam, Autko Bardzo ladne ale nawet jak by nie bylo ladne to kto swojego malenstwa nei bedize zachwalal , na moja nie którzy mówia ze stary łup 26 lat itp, ale ja mówie ze wole mojego starego łupa niz in nowe tico albo CC i jak bym mial cos ostrego pod reka to bronil bym jej zaciekle :wink:
co do koloru , chcialem przyznac sie ze moja tez jest nowa na forum i tez srebrna :stuck_out_tongue: ale nie mówie który kolor najladniejszy bo to nie o to chodzi
kazdy z was potwierdzi to ze nie wazne jakie 6 , wazne ze poprostu 6
obecnie jestem w fazie tworzenia stronki o mojej , i jak skoncze strone to sie pochwale autkiem , chodz nie którzy cos ja juz widzieli ,nie jest w prawdzie taka jak kolegi ,bo dopiero ja “buduje” ale mysle ze w tym roku beda efekty