oto co napisałem kilka postów powyżej: “w darstuning pytałem się kilkakrotnie (dwoniłem, wysyłałem zapytania z allegro i ich strony internetowej) o ceny bilsteina, wiechersa i H&R. oczywiście, mówili, że oddzwonią, odpiszą itp, itd. trwało to jakieś 3 tyg. w końcu dałem sobie spokój i znalazłem inną firmę. zadzwoniłem, ceny znałem już po kilku minutach, a wszystko przyszło kurierem po niecałych dwóch tygodniach. wniosek jest prosty: darstuning - NIE POLECAM!!!”
zamówione rozpórki będą po świętach, więc jeśli chcesz sam tył przelej mi należność, a ja to spróbuję domówić, aby było w tej dostawie. natomiast jeśli się nie uda teraz to będzie do dobioru pod koniec kwietnia.
przednia rozpórka wiechersa do e28 jest zupełnie prosta, a do e12 jest załamana po środku - tył jest taki sam. natomiast w/g dars-tuning e12 wygląda TAK
dostalem odpowiedz od goscia ze Speed Tuning,bedzie mial dla mnie rozporke tydzien po swietach. raz w miesiacu jezdzi on po nie do niemiec.obiecal przed swietami,ale nie dalo rady.odbiore osobiscie
Czy wiadomy jest termin dostawy? Dlaczego pytam? Muszę zrobić zbieżność w 6, do tej pory nie mogę w ogóle jeździć , a CHYBA po rozpórce dobrze jest zrobić geometrię? - Jak nie najdzie “letko” ? Co o tym myślicie?
Dlatego pytam czy się wstrzymać parę dni i płacić raz czy to raczej 2-3 tyg - wtedy chyba nie wytrzymam
rozpórki na zbieżność raczej nie mają wpływu. chyba, że kielichy już się tak pokrzywiły, że trzeba rozciągnąć auto na boki, żeby je założyć rozpórki powinny być w przyszłym tygodniu.