Bez brawury
e23 to jedyny i myslę, że ostatni kompromis który zapadł na początku istnienia nowego forum. Forummowiczów było wówczas mało a w zasadzie tylko posiadacze e24 i e23. Nikt nie proponuje zmiany nazwy. Jesteśmy nieoficjalnym klubem 6 i już a e23 jest przy okazji, poza tym niektórzy posiadacze e23 cząściej i z przyjemnością pojawiają się na spotkaniach i zlotach niż niektórzy posiadacze e24. Mnie osobiście to nie przeszkadza. Jesli są wątpliwości
Proponuję głosowanie.
Zle mnie zrozumieliscie, raz bylo to wyjasnione i co do istnienia tutaj wlascicieli E23 nie mam najmniejszych watpliwosci - rzecz w tym , ze jak komus dasz linka to jest to dla niego calkowicie nieczytelne , ze wystepuje tu takze E23. Mnie to nie boli, tylko takie spostrzerzenie i sugestia, nic wiecej…
Myśle że Ci co chcą to i tak jakoś do nas dotrą ![]()
Też tak uważam ![]()
A Ci którzy trafią tu przez ciekawość w drodze poszukiwań bratnich dusz tym bardziej sa mile widziani, bo tacy ludzie mogą spore ciekawego wnieść ![]()
Widzę , że istnienie e23 na forum ciąglew budzi kontrowersje
.
To w takim razie Adaś posiadacz obu modeli, czy chyba Łukasz który się przymierza do e24 mają jakiś dualizm natury albo podwójną osobowość .
Według niektórych to albo rybki , albo akwarium
.
Ja osobiście jako posiadacz e23 nie chce być w rzaden sposób wyróżniany , czy zauważony , ale nie chcę być po prostu co jakiś czas butowany przez niektórych członków forum .
Myśle ze nie masz sie czym przejmować. Znów się kręci aferka o nic. Poprostu trzeba sobie o czymś popisać. Myśle że nikt nie jest za tym aby z naszego forum usunąć posiadaczy e23, a jak stworzy się dodatkową galerię to też będzie miło okiem tam zarzucić.
bicie piany
Uwazam ze jakakolwiek “dyskryminacja” posiadaczy e23 na tym forum jest nie na miejscu, co wiecej brakiem kultury. Z tego co wiem sa tu od dawna i sa jego czescia. Ksenofobia przez waszmosci przemawia ![]()
Gorgu, Ty jak już coś pojedziesz to mistrzostwo. Może w przyszłości jak sie bardziej rozwiniemy, zostaniesz naszym rzecznikiem. GORG NA RZECZNIKA ![]()
Gorg na Prezydenta ![]()
GORG NA GOLASA!
Nie stary, nie przesadzajmy. To pozostańmy juz przy prezydencie ![]()
Tak. Prezydent zdecydowanie wystarczy ![]()
…w redakcji
![]()
Myśle że szybko by złapał rozgłos
![]()
Aaa… Zrozumiałem… Chodzi o pierwszą stronę pierwszego numeru… ![]()
Zawsze za późno się połapię ![]()
mnie też to nie przeszkadza i podzielam w pełni zdanie waszmości, że usery e23, “częściej i z przyjemnością”
pojawiają się na spotkaniach niż usery e24
, a chciałem tylko zwrócić uwagę, że “jesteśmy nieoficjalnym klubem 6 i już a e23 jest przy okazji” , a ostatnio coraz częściej na forum słychać, że usery e23 są urażeni tym, tamtym, czy czymśtam
. ja również swego czasu myślałem o zakupie e23, bo bardzo mi się to auto podoba, ale wybór padł na e24 , natomiast głosowanie może jedynie doprowadzić do kolejnego bicia piany.
jeśli ktoś się ze mną niezgadza, to zapraszam na solo ![]()
Właśnie to "przy okazji " mnie wkurza i nie zgadzam się z tobą -a na solo zawsze i wszędzie
.
To racja , że klub ma w logo e24 i git , ale pamiętam w regulaminie zapisu e24 ,e23 ,e9 ;czyli jak rozumiem wszyscy są pełoprawnymi member’sami .Spotykamy się , gadamy o problemach naszych aut (i nie tylko i nigdy nie na sucho
) i czujemy się dobrze w swoim towarzystwie .
Natomiast twoje podejście Macias do siódemkowiczów jest , jak do ruskich albo wietnamców mieszkających w naszym kraju - skoro już są to trudno , ale niech lepiej pozostaną w swoich norach i z nich nie wychodzą .
Jeśli ktoś weźmie moje skromne zdanie pod uwagę to mi to jest obojętne czy będzie E23 i E24 czy samo E24. Jeśli jednak mamy juz tylu użytkowników E23 a jest to jednocześnie bliźniaczy model naszych niezastapionych E24 to dlaczego miałoby być inaczej niz być razem?
Mysle ze to powinien byc koniec tej dyskusji - siudemkowicze, dziewiatkowicze sa czescia tego forum i BASTA! Gdybym posiadal 7 poczulbym sie bardzo urazony ta dyskusja ![]()