www.6.com.pl w ClassicAuto

Bez brawury :question: e23 to jedyny i myslę, że ostatni kompromis który zapadł na początku istnienia nowego forum. Forummowiczów było wówczas mało a w zasadzie tylko posiadacze e24 i e23. Nikt nie proponuje zmiany nazwy. Jesteśmy nieoficjalnym klubem 6 i już a e23 jest przy okazji, poza tym niektórzy posiadacze e23 cząściej i z przyjemnością pojawiają się na spotkaniach i zlotach niż niektórzy posiadacze e24. Mnie osobiście to nie przeszkadza. Jesli są wątpliwości :question: Proponuję głosowanie.

Zle mnie zrozumieliscie, raz bylo to wyjasnione i co do istnienia tutaj wlascicieli E23 nie mam najmniejszych watpliwosci - rzecz w tym , ze jak komus dasz linka to jest to dla niego calkowicie nieczytelne , ze wystepuje tu takze E23. Mnie to nie boli, tylko takie spostrzerzenie i sugestia, nic wiecej…

Myśle że Ci co chcą to i tak jakoś do nas dotrą :sunglasses:

Też tak uważam :bulb:

A Ci którzy trafią tu przez ciekawość w drodze poszukiwań bratnich dusz tym bardziej sa mile widziani, bo tacy ludzie mogą spore ciekawego wnieść :face_with_rolling_eyes:

Widzę , że istnienie e23 na forum ciąglew budzi kontrowersje :face_with_rolling_eyes: .
To w takim razie Adaś posiadacz obu modeli, czy chyba Łukasz który się przymierza do e24 mają jakiś dualizm natury albo podwójną osobowość .
Według niektórych to albo rybki , albo akwarium :face_with_rolling_eyes: .
Ja osobiście jako posiadacz e23 nie chce być w rzaden sposób wyróżniany , czy zauważony , ale nie chcę być po prostu co jakiś czas butowany przez niektórych członków forum .

Myśle ze nie masz sie czym przejmować. Znów się kręci aferka o nic. Poprostu trzeba sobie o czymś popisać. Myśle że nikt nie jest za tym aby z naszego forum usunąć posiadaczy e23, a jak stworzy się dodatkową galerię to też będzie miło okiem tam zarzucić.

bicie piany :confused: Uwazam ze jakakolwiek “dyskryminacja” posiadaczy e23 na tym forum jest nie na miejscu, co wiecej brakiem kultury. Z tego co wiem sa tu od dawna i sa jego czescia. Ksenofobia przez waszmosci przemawia :laughing:

Gorgu, Ty jak już coś pojedziesz to mistrzostwo. Może w przyszłości jak sie bardziej rozwiniemy, zostaniesz naszym rzecznikiem. GORG NA RZECZNIKA :laughing:

Gorg na Prezydenta :laughing:

GORG NA GOLASA!

Nie stary, nie przesadzajmy. To pozostańmy juz przy prezydencie :face_with_rolling_eyes:

Tak. Prezydent zdecydowanie wystarczy :slightly_smiling_face:

…w redakcji :question: :laughing:

Myśle że szybko by złapał rozgłos :exclamation: :laughing:

Aaa… Zrozumiałem… Chodzi o pierwszą stronę pierwszego numeru… :laughing:
Zawsze za późno się połapię :slightly_smiling_face:

mnie też to nie przeszkadza i podzielam w pełni zdanie waszmości, że usery e23, “częściej i z przyjemnością” :sunglasses: pojawiają się na spotkaniach niż usery e24 :cry: , a chciałem tylko zwrócić uwagę, że “jesteśmy nieoficjalnym klubem 6 i już a e23 jest przy okazji” , a ostatnio coraz częściej na forum słychać, że usery e23 są urażeni tym, tamtym, czy czymśtam :face_with_rolling_eyes: . ja również swego czasu myślałem o zakupie e23, bo bardzo mi się to auto podoba, ale wybór padł na e24 , natomiast głosowanie może jedynie doprowadzić do kolejnego bicia piany.
jeśli ktoś się ze mną niezgadza, to zapraszam na solo :smiling_imp:

Właśnie to "przy okazji " mnie wkurza i nie zgadzam się z tobą -a na solo zawsze i wszędzie :exclamation: .
To racja , że klub ma w logo e24 i git , ale pamiętam w regulaminie zapisu e24 ,e23 ,e9 ;czyli jak rozumiem wszyscy są pełoprawnymi member’sami .Spotykamy się , gadamy o problemach naszych aut (i nie tylko i nigdy nie na sucho :smiling_imp: ) i czujemy się dobrze w swoim towarzystwie .
Natomiast twoje podejście Macias do siódemkowiczów jest , jak do ruskich albo wietnamców mieszkających w naszym kraju - skoro już są to trudno , ale niech lepiej pozostaną w swoich norach i z nich nie wychodzą .

Jeśli ktoś weźmie moje skromne zdanie pod uwagę to mi to jest obojętne czy będzie E23 i E24 czy samo E24. Jeśli jednak mamy juz tylu użytkowników E23 a jest to jednocześnie bliźniaczy model naszych niezastapionych E24 to dlaczego miałoby być inaczej niz być razem?

Mysle ze to powinien byc koniec tej dyskusji - siudemkowicze, dziewiatkowicze sa czescia tego forum i BASTA! Gdybym posiadal 7 poczulbym sie bardzo urazony ta dyskusja :smiling_imp: