www.6.com.pl w ClassicAuto

Jako,że jesteśmy jako takim klubem zrzeszającym właścicieli i miłośników E24 postanowiłem napisać mail do redakcji pisama aby zamieścili małe info o nas i udało się:

Myślę,że powinniśmy zmienić opis bo ten jest lakoniczny,może jakieś propozycje :wink:

Brawo, tylko szkoda, ze nic wcześniej o tym nie wspomniałeś. Mysle, że uraziłeś miłośników i właścicieli E23 :face_with_rolling_eyes:

:frowning:

Pomimo, ze bardzo lubie zarowno model E23 jak i posiadaczy tego modelu udzielajacych sie na tym forum od poczatku uwazam , ze to troche namieszane, zeby wrzucac dwa tak rozna auta w jedno forum ktore nazywa sie www.6.com.pl a znaczkiem jest 6 na tle smigla BMW. Albo ta strona musiala by sie inaczej nazywac albo dwa oddzielne forum - sam nie wiem…

Zgadzam się z Adamem. Tego typu rzeczy należałoby najpierw skonsultować na forum. E24, E23, E9 itd … może po prostu duże rekiny

No to Miłosz teraz pojechał po bandzie :frowning:

Miłosz z całym szacunkiem do Ciebie; nie brałeś w dyskusjach udziału, bo długo Cie nie było na forum i nie jesteś w temacie więc uwagi pozostaw dla siebie.
Strona nazywa się jak się nazywa i generalnie jesteśmy KLUBEM SZÓSTEK z jednym ale…

:grinning: Pierwsza sprawa to to,że pisałem o tym na forum forum E24 :: :sunglasses: Wkleiłem kopie listu . A sprawa druga to,że nie wspomnieli o e23 to nie moja wina,ja podałem im tylko link do strony i logo :sunglasses: . Sprawa 3 to to,że po to założyłem ten temat,aby ułożyć jakąś sensowną informację :wink: i napisać dokładnie co i jak. Gorszą gafę popełnili przy ORR bo napisali ze tylko e21…

Zwracam honor a z ORR to faktycznie poszli po bandzie i to po zewnętrznej :wink:

No problem :grinning: . Ale twoja w wydaniu gorga :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: to dopiero reklama :wink:

Tak to juz jest jak reklame robi pasjonat :bulb:

Ale www.6.com.pl na rejestracji by się przydało :wink:

Wiesz :question: To reklama warsztatu a nie strony :bulb:

:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: ale nawet małymi literkami…Może ktoś w końcu da jakiś pomysł na info do gazety bo im wcześniej wyślemy maila tym będziemy mieli pewność,że zmienią :bulb:

Myślisz, że ktoś by się obraził za małą kryptoreklamę :wink:

:smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

ja w sumie nie narzekam (zawsze jakas reklama :grinning: ). Stopka troche za lakoniczna, fakt. Jak pisze sobie tutaj, to do gory nogami. Przynajmniej wtedy mam w logo 9 nie szesc i malina :grinning:

Popieram Adama, ta sprawa jest wyjaśniona. Nie mozna sie ograniczać ponieważ e23 jest też nie wiele, w sumie to nawet nie wiem czy już w tej chwili nie mniej niz e24, nie mówiąc o 9 :wink: trzeba ich przygarnąć :laughing:

i jeszcze e21, a za rok e30, bo to prawie też rekin, a też ich już coraz mniej w oryginale :smiling_imp: normalnie coraz większe jaja :face_with_rolling_eyes: