Jako,że jesteśmy jako takim klubem zrzeszającym właścicieli i miłośników E24 postanowiłem napisać mail do redakcji pisama aby zamieścili małe info o nas i udało się:
Myślę,że powinniśmy zmienić opis bo ten jest lakoniczny,może jakieś propozycje ![]()
Jako,że jesteśmy jako takim klubem zrzeszającym właścicieli i miłośników E24 postanowiłem napisać mail do redakcji pisama aby zamieścili małe info o nas i udało się:
Myślę,że powinniśmy zmienić opis bo ten jest lakoniczny,może jakieś propozycje ![]()
Brawo, tylko szkoda, ze nic wcześniej o tym nie wspomniałeś. Mysle, że uraziłeś miłośników i właścicieli E23 ![]()
![]()
Pomimo, ze bardzo lubie zarowno model E23 jak i posiadaczy tego modelu udzielajacych sie na tym forum od poczatku uwazam , ze to troche namieszane, zeby wrzucac dwa tak rozna auta w jedno forum ktore nazywa sie www.6.com.pl a znaczkiem jest 6 na tle smigla BMW. Albo ta strona musiala by sie inaczej nazywac albo dwa oddzielne forum - sam nie wiem…
![]()
Zgadzam się z Adamem. Tego typu rzeczy należałoby najpierw skonsultować na forum. E24, E23, E9 itd … może po prostu duże rekiny
![]()
No to Miłosz teraz pojechał po bandzie ![]()
Pomimo, ze bardzo lubie zarowno model E23 jak i posiadaczy tego modelu udzielajacych sie na tym forum od poczatku uwazam , ze to troche namieszane, zeby wrzucac dwa tak rozna auta w jedno forum ktore nazywa sie www.6.com.pl a znaczkiem jest 6 na tle smigla BMW. Albo ta strona musiala by sie inaczej nazywac albo dwa oddzielne forum - sam nie wiem…
Miłosz z całym szacunkiem do Ciebie; nie brałeś w dyskusjach udziału, bo długo Cie nie było na forum i nie jesteś w temacie więc uwagi pozostaw dla siebie.
Strona nazywa się jak się nazywa i generalnie jesteśmy KLUBEM SZÓSTEK z jednym ale…
Pierwsza sprawa to to,że pisałem o tym na forum forum E24 ::
Wkleiłem kopie listu . A sprawa druga to,że nie wspomnieli o e23 to nie moja wina,ja podałem im tylko link do strony i logo
. Sprawa 3 to to,że po to założyłem ten temat,aby ułożyć jakąś sensowną informację
i napisać dokładnie co i jak. Gorszą gafę popełnili przy ORR bo napisali ze tylko e21…
Zwracam honor a z ORR to faktycznie poszli po bandzie i to po zewnętrznej ![]()
No problem
. Ale twoja w wydaniu gorga
to dopiero reklama ![]()
No problem
. Ale twoja w wydaniu gorga
![]()
![]()
to dopiero reklama
Tak to juz jest jak reklame robi pasjonat ![]()
Ale www.6.com.pl na rejestracji by się przydało
…
Ale www.6.com.pl na rejestracji by się przydało
…
Wiesz
To reklama warsztatu a nie strony ![]()
ale nawet małymi literkami…Może ktoś w końcu da jakiś pomysł na info do gazety bo im wcześniej wyślemy maila tym będziemy mieli pewność,że zmienią ![]()
To reklama warsztatu a nie strony
Myślisz, że ktoś by się obraził za małą kryptoreklamę ![]()
… wrzucac dwa tak rozna auta w jedno forum ktore nazywa sie www.6.com.pl a znaczkiem jest 6 na tle smigla BMW…
![]()
ja w sumie nie narzekam (zawsze jakas reklama
). Stopka troche za lakoniczna, fakt. Jak pisze sobie tutaj, to do gory nogami. Przynajmniej wtedy mam w logo 9 nie szesc i malina ![]()
Popieram Adama, ta sprawa jest wyjaśniona. Nie mozna sie ograniczać ponieważ e23 jest też nie wiele, w sumie to nawet nie wiem czy już w tej chwili nie mniej niz e24, nie mówiąc o 9
trzeba ich przygarnąć ![]()
i jeszcze e21, a za rok e30, bo to prawie też rekin, a też ich już coraz mniej w oryginale
normalnie coraz większe jaja ![]()