Wygrałem 20 tys euro :)

Pomyśl że wygrałeś 20 tys euro. Żona/narzeczona/dziewczyna/mama :slightly_smiling_face: nic o tym nie wie. Możesz tą kasę wydać na co chcesz. Co z nią zrobisz? Kupisz kolejną 6 w lepszym stanie? kupisz nową 6? A może innego klasyka? A może zupełnie coś innego? Zagłosuj, ciekawe jakie mamy marzenia.

Specjalnie nie wstawiam opcji typu wydam na coś innego bo to nie byłoby ciekawe :wink: …kredy, mieszkania itp itd. Szalejemy!

ac cobra ,jensen, :v:

e9

a ja kupiłbym coś od tych gości http://www.hotusacars.pl/samochody.php :grin:

Ja na dobry początek bym przyjarał :laughing:

bmw isetta

Nie chcę być małostkowy, ale nie da rady zwiększyć budżetu :laughing: :question:

odkupilbym od ojczyma 6 i zrobil na tip top.

Chevy Chevelle SS, Mercury (taki jak miał Cobra :grin: ), Mustang Fastback 67, Buick Wild Cat, ewentualnie Vetta Stingray, niestety na GT500 to za mało a znalazłoby się na 1 miejscu :smiling_imp:

jak nie trzymamy się budżetu to ja też GT500 poproszę :grin:

hmm…

hm…

A co to jest 20tys eur…

Szóche mam… ostatnio raczej wysprzedawalem auta…

Wycieczka i remonto chałupki :grin:

Co prawda marzy mi się jakieś prawdziwe V8, typu charger…więc może bym się skusił, a kobitka czy wie czy nie - nie robi to różnicy, popiera moje hobby a ja jej zachcianki :grin:

no jest w czym powybierać …tylko czy ja bym chciał auto z usa? Nie, raczej nie. Ale miłoby było wejść do takiego salonu i powiedzieć “Ten trzeci od lewej, proszę zapakować” :slightly_smiling_face:

Widzę że ja jako jedyny zagłosowałem na nową 6 :frowning: Panowie! A gdzie przywiązanie do tradycji, przecież za 20 lat ona też będzi klasykiem!

Dziwne że nikt nie chce kupić innej 6 w lepszym stanie… :face_with_rolling_eyes:

zaraz zaraz , nowa 6 za 20 koła, tak tylko w Erze dają, jak już szalejemy to DB9 :smiling_imp:

No właśnie, gdzie? Bo w nowej 6 tego nie ma…

Spójrzmy na Garbusa, Camaro, Mini, Mustanga…

I spójrzmy na 6…

Nasze są piękne i jedyne w swoim rodzaju.. a nowa 6 to kolejne auto ze stajni BMW :frowning:

e9 a jeśli nie to pare ciekawych starych modeli bmw nawet do odrestaurowania.
początek takiego malego muzeum historii bmw
:slightly_smiling_face:

si si!
ja mam dokladnie taka sama opcje

no tak milość jest tylko jedna i nie dopuszczam myśli ze (pomimo naprzyklad fajny jest mustang gt500 lub inne) moglo by stać pod moim domem coś innego jak BMW

ja dopiescilbym to co mam(e24,E28) + nabylbym E3 ,E9 ,BMW 700 , jakies 326 przedwojenne do wyremontowania, bo jeszcze mozna, i juz, pozniej tylko kredycik na garage odpowiedni :v:

GT 500 planuję na 30 urodziny :slightly_smiling_face: więc proszę o zwiększenie budżetu :))