Pomyśl że wygrałeś 20 tys euro. Żona/narzeczona/dziewczyna/mama nic o tym nie wie. Możesz tą kasę wydać na co chcesz. Co z nią zrobisz? Kupisz kolejną 6 w lepszym stanie? kupisz nową 6? A może innego klasyka? A może zupełnie coś innego? Zagłosuj, ciekawe jakie mamy marzenia.
Specjalnie nie wstawiam opcji typu wydam na coś innego bo to nie byłoby ciekawe …kredy, mieszkania itp itd. Szalejemy!
Chevy Chevelle SS, Mercury (taki jak miał Cobra ), Mustang Fastback 67, Buick Wild Cat, ewentualnie Vetta Stingray, niestety na GT500 to za mało a znalazłoby się na 1 miejscu
Co prawda marzy mi się jakieś prawdziwe V8, typu charger…więc może bym się skusił, a kobitka czy wie czy nie - nie robi to różnicy, popiera moje hobby a ja jej zachcianki
no jest w czym powybierać …tylko czy ja bym chciał auto z usa? Nie, raczej nie. Ale miłoby było wejść do takiego salonu i powiedzieć “Ten trzeci od lewej, proszę zapakować”
Widzę że ja jako jedyny zagłosowałem na nową 6 Panowie! A gdzie przywiązanie do tradycji, przecież za 20 lat ona też będzi klasykiem!
Dziwne że nikt nie chce kupić innej 6 w lepszym stanie…
no tak milość jest tylko jedna i nie dopuszczam myśli ze (pomimo naprzyklad fajny jest mustang gt500 lub inne) moglo by stać pod moim domem coś innego jak BMW
ja dopiescilbym to co mam(e24,E28) + nabylbym E3 ,E9 ,BMW 700 , jakies 326 przedwojenne do wyremontowania, bo jeszcze mozna, i juz, pozniej tylko kredycik na garage odpowiedni