youngtimer party 2012

No i pierwsza edycja za nami, trochę strat w sprzęcie było ale żyjemy i to najważniejsze, pogoda dopisała, próby szybkie, nie było tak źle bez dużej nitki jak się spodziewaliśmy.

Miłosz - przyczepa odstawiona - nie zapomniałem :sunglasses:

Właśnie dojechaliśmy.
Jak zawsze było fajnie. Blondyna nie zawiodła.
Dzięki za spotkanie!

Fajnie było sie spotkac, dzieki.

Kto jechał Hermanową petardą :question:

Pierwszy link jest zablokowany na Niemcy wiec nie wiem co w nim jest, ale z tego co wiem, wolne pruby oprucz Hermanna robilem tym sprzetem tylko ja.

Wielkie dzieki Helmut.

Moja 6cha tez spisala sie na medal, na 4 pruby po 3 przejazdy zawiodlo niewiele

• sterownik pompy paliwa
  • cewka
  • silnik
  • mocowanie tylnej belki
  • sprzeglo

reszta to drobiazgi :slightly_smiling_face:

… tanio sprzedam, samochod mozna obejzec w Poznaniu :slightly_smiling_face:

http://www.tvp.pl/poznan/informacja-i-publicystyka/teleskop/wideo/20052012-godz-2145/7434465

przesuńcie sobie od razu na 14.30

Zapisy na II runde YTP.

Witamy Serdecznie!

Na wstępie pragniemy poinformować o naszej niespodziance dla stałych Uczestników.

Na wrześniowej eliminacji – w piątkowe popołudnie – jeszcze przed właściwym Youngtimer Party – będzie możliwość odbycia przejazdów kilku okrążeń Toru (tak jak to odbywało się w poprzednich latach w niedzielne przedpołudnia).

Ilość miejsc będzie ograniczona – a pierwszeństwo będą mieli stali bywalcy naszych Imprez.

O szczegółach powiadomimy w późniejszym czasie

To dopiero we wrzesniu, a za tydzien mam nadzieje, ze wszyscy beda jezdzic na regulaminowych oponach :smiling_imp:

No i tak podkreciles Rafala, ze zalozyl kola ktore mialem Ci porzyczyc :laughing:

:sunglasses: :laughing: :laughing: :laughing:

dzwonie do Rafala, czy mi pozyczy swoje :slightly_smiling_face:

obawiam sie, ze Hermann byl szybszy…

hehe-hehe :laughing:

Ehhh, biednemu zawsze wiatr w oczy…

Taa, biednemu :stuck_out_tongue:

Kinior, lepiej zamów jakąś koszulkę z customwear.pl póki czas, podobno skracają okrążenie toru o sekundę minimum :wink:

ja bym się na twoim miejscu wymienił z nim za jakąś “bawełnę” prima sort :grin:

Nie rozumiem, mamy najmniejszy budzet ze startujacych bmw → najtansze auto, nawet nie nocujemy w przyczepach :wink:

Mulas, mam jeszcze ezemplarz sprzed ery customwear. A sekunda to tak sobie, musialbym miec z pietnascie na sobie zebym byl zadowolony :piwko:

W sumie, to ciekawe, kiedy jest punkt przełamania - ile koszulek, że czas będzie ujemny :laughing: ale koncepcja jest dobra :wink: