YTP 2011 - II eliminacja

Panowie Pobudka!

Zapisy jeszcze tylko 2 dni.

Pewnie ja pozno wstalem.

o masz, nie ma przyczep, czy ma ktoś jakiś pomysł?

Tak jade z wlasna, wszytkie miejsca zajete, slyszalem juz o Team-ach od nas co jada z namiotem.

super Miłosz, przyczepki nie mam, a chciałem zabrać Martę i Kryśkę :wink: Marta jest w piątym miesiącu i pod namiot, to się nie nadaje.
Pomyślałem o przyczepce trochę późno, ale niewiadomą była pogoda, w okolicy toru również wszystko zajęte, dlatego pytałem :wink: Może się uda :face_with_rolling_eyes:

To chyba nie o to chodzi, ze sie spozniles, zaslyszalem, ze przyczep nie ma juz dawno, strach sie bac czy bedzie taki tlum ludu czy moze wyporzyczyli przyczepy na wakacje.

Jesli masz czym ciagnac to popatrzylbym czy nie ma jakiejs wyporzyczalni przyczep po trasie.

Podobno firma, ktora wypozycza nie mogla dostarczyc tej ilosci co zwykle. Czyli sezon wakacyjny w pelni.

generalnie ch… z przyczepami, a macie viabox’y :grin:
ja tam mam hotel, przyczepkę i opłaty zawsze ze soba :v;

ufff, udało się :wink:
ale dzięki za pomysły :slightly_smiling_face:

A co do przyczep - jak byliśmy w ten weekend na WPP, to również był duży problem, powypożyczali ludzie na wakacje, choć jak śpie w niektórych czasem, to dziwie się, że ktoś dłużej wytrzymuje :sunglasses:

słyszałem, że było extremalnie :smiling_imp:

Dobrze słyszałeś :piwko:

Adam, co tam się na końcu stało z furą?

07:30

Dwa zdjęcia
Relację filmową z przejazdu wrzucę później
:slightly_smiling_face:

ZDJĘCIE 1

ZDJĘCIE 2

Garate, udało ci się jakoś dowieźć e30 do domu :question:

auto już w koszalinie

Niedługo trza się brać do pracy, żeby zdążyć na wrzesień ?? :slightly_smiling_face:

Kierownik cały? :astonished: - Nie ma miętkiej gry widzę :slightly_smiling_face:

Na szczęście cały, przynajmniej po rolce, ale skoro udziela sie na forum to wszystko pewnie ok.

Dachowało także czarne E21, a dzień wcześniej Trabant. Wojciech się palił :astonished: , Kinior zachaczył się z E24 ( nie pamiętam czyja), a jedno E24 wywaliło czołówkę z drzewem, takze impreza PEŁNA WRAŻEŃ :exclamation: :grin: :grinning:

Kinior z Grubym z Koszalina, ale to raczej Gruby się ratował przed slajdem Kiniora w pełnym ogniu wolnego przejazdu drugiego dnia :laughing:

Tak myśle, że chyba ten filmik ocenzuruję, bo zaraz zrobią wolne przejazdy za SC.
Wtedy będzie lipa

to zależy, jak Dawid będzy tym SC, to ok :laughing: