Obie imprezy miały ostatnio kłopoty z frekwencją więc próbują je połączyć, może coś z tego wyjdzie??? ![]()
Widzę, że już się wszystkie rundy pokrywaja z TDTP, więc się zapiszę ![]()
E30, E30, E30…
Nawet Mateusz B. w E30 :piwko:
Najwazniejsze, ze MPower Mini nie jedzie ![]()
Kurcze… co zrobić, takie życie.
Znowu sobie wstydu narobię
ale przynajmniej będzie wymówka :piwko:
Teraz rozumiem dlaczego nie można kupić ładnej cywilnej E30 :v;
Moja jest ladna i cywilna:)
czystaszesnaście na gazje znaczysiem ![]()
w sensie, że Twoja kobieta nie pracuje w wojsku?
:pa:
Ładna to nie na gazie, trzeźwa musi być:)
na 41 aut 21 beemek w tym 15 E30 ![]()
Mogę odstąpić komuś miejsce na TPTD? Jest ktoś chętny?
Szykujecie dobre opony zimowe? ![]()
Dajcie znać kto będzie od piątku na torze co by było wiadomo czy warto wpadać na :piwko:
Ja bede dosc wczesnie w piatek z Krzysiem, Hermann tez, Rafal chyba od calkiem pozna…
snieg stoi na torze?? rozjezdza to ktos na bierzaco lub spycha z toru?? jest szansa choc na monte carlo czy typowy rajd szwecji??
Zastanawiam sie czy oprucz zimowek brac tez semi czy nie…
Kilka nocek za mna, petarda chyba niezle przygotowana wraca po dluzszej przerwie, w taka aure jeszcze nigdy nie jezdzila ![]()
Ja też od piątku.
Jest biało, i dzisiaj w nocy ma dużo dopadać, z mojego doświadczenia, w połowie dnia wyjeździ się do asfaltu wąski kawałek więc jak by świeciło słońce jest nikła szansa pod koniec dnia założyć na chwilę semi slicki, w każdym razie dobre zimówki będą wskazane jako podstawowy element sukcesu, i dwa worki ziemniaków w bagażniku ![]()
Ja przygotowany jestem w zimówki, semi slicki i w slicki, oraz w dyfry 3.46, 3.64 i 3.73 ![]()
W tę niedziele najlepszym czasem było 2.15 ![]()
http://tptd.pl/2013/1ed2013/ZBIORCZY%20WSZYSCY.pdf
a w zimówkach z kolacami na tor wpuszczają? ![]()
Jak nie ma w regulaminie że nie to może wpuszczą, jak by co to dopadało z 25 cm tej nocy ![]()