Zakończenie sezonu Youngtimer Warsaw

To nie ja lubię się wyróżniać tylko Hermann lubi się podobać. A w ogóle pozdrawiam Szanownego Mości Pana - jakby udało się zorganizować jakieś spotkanko jeszcze w tym sezonie to może byś odpalił swoje 6 czy co tam obecnie posiadasz i przybył?

Statystyka “zlotowa” pokazuje, że 50% właścicieli e24 wybiera TRX. Tylko 2 sztuki korzystają z felg i opon calowych, przy czym nie widać żadnych prawidłowości i trendów w wyborze marki oraz rozmiaru.

według tych statystyk druga połowa użytkowników E24 jeździ na Alpinach, tylko Janusz skrzętnie to zakamuflował :slightly_smiling_face:

Marcus_B - jak wyjezdzaliscie ze stadionu, to machalem Ci z pasazerskiego fotela e90 kombi :slightly_smiling_face:
pozdr!

No właśnie dopiero po dłuższej chwili postać w aucie skojarzyła mi się z Tobą, ale ostatecznie stwierdziłem że to chyba nie możliwe :slightly_smiling_face: Czyżbyś przyjechał na YTW upolować jakąś 6 ?
Pozdrawiam.

niestety, tylko przejezdzalem obok, a 6… bardzo bym chcial… ale nie widze nic ladnego ostatnio :frowning: szukam, szukam…

No 6 latam, niezmiennie od …już chyba od kilkunastu lat. Tylko rewiry nie te dlatego się nie widzimy :wink: Pewnie że bym przybył.

Mój były Pontiac też się pokazał.

Wielki silnik a szóstka objeżdża go jak chce.

Wprawdzie miejsce i formuła wyraźnie ewoluuje (profesjonalizacja, komercjalizacja i ograniczenie spontaniczności), ale i tak fajnie by było spotkać się znowu po roku. Ja się zapisałem. Wystarczy mejl w stylu:

Cześć,
-Kierowca: Mikołaj Kopiński,
-Samochód: BMW XXXXXXXX, 19XX rok,
-Nr rejestracyjny: XXXXX,
-Ilość osób w pojeździe: X,
-Numer telefonu: XXX-XXX-XXX,
-Zdjęcie zgłaszanego pojazdu w formacie .jpg/.png/.gif – w załączeniu.
-Informacja o chęci zaprezentowania swojego auta szerokiej publiczności*- BRAK CHĘCI

Pozdrawiam,
Jan Kowalski

i zdjęcie w załączniku na adres:
zakonczenie@youngtimerwarsaw.com

Ja wstępnie się piszę! Zaraz podeślę zgłoszenie

Czas i miejsce akcji prosz…

Ja już się zarejestrowałem. Mam nadzieję że kilka E24 przyjedzie. Przed wjazdem trzeba podać nr zgłoszenia. Podobno auta będą ustawiane modelami.

też będę :slightly_smiling_face: do zobaczenia

Dzisiaj co prawda byłem krótko i tylko jako turysta, ale organizacyjnie wyglądało to słabiej niż w zeszłym roku. Marki samochodów rozproszone po wąskim placu, dwie 6stki właśnie wyjeżdzały, jedna amerykanka stała gdzieś pod hangarem… Tylko Maluchy zorganizowały się w zwartą grupę :slightly_smiling_face:
Profesjonalizacja, komercjalizacja i ograniczenie spontaniczności jednak nie wychodzi na dobre.

Oj dziś było mocno przeciętnie. Nie chcę nikogo krytykować bo na pewno nie jest prosta orgranizacja takiego spotkania ale można było to inaczej rozplanować.

Straszyli że mały plac, że nie zmieszczą się wszystkie auta… Było jeszcze bardzo dużo wolnego miejsca. Można było na tym placu porobić sektory. Np. polskie. niemieckie, amerykańskie

Słabe było to że nie ustawiali aut "“dupami” do siebie.

No i szkoda że nie było więcej żarcia. W kolejkach traciło się po godzinie…

Ja jestem trochę rozczarowany. Jak na zakończenie sezonu w Warszawie było stosunkowo mało na prawdę WYPASIONYCH samochodów. A wiem że wiele takich jest w stolicy.

Już dużo lepiej jest na poznańskich klasykach. Przynajmniej oglądając zdjęcia.

W Warszawie widzę że jednak królują nasze polskie auta z PRL. Niektóre na prawdę są wyjątkowymi projektami. Fantazja niesamowita przy tworzeniu aut.