25.10 pod stadionem narodowym jest zakończenie sezonu Youngtimer Warsaw. Co prawda rozpoczęcie sezonu w AON w Rembertowie było marne, ale stadion zawsze lepszy, więc może byśmy sklecili ekipę i się spotkali, jeśli pogoda dopisze? Bazując na doświadczeniach z poprzednich imprez YTW myślę, że skoro impreza rozpoczyna się o 12, najlepiej byłoby się umówić około 11 gdzieś w okolicy stadionu, poczekać kwadrans akademicki na zebranie ekipy i jak się zbierzemy podjechać razem na miejsce i się ustawić jeden obok drugiego. Potem można by strzelić jeszcze parę fotek na żwirku.
Jazdę w kolumnie po mieście można sobie spokojnie darować - jak ktoś chce postać w korku, to poniedziałek-piątek na Puławskiej jest lepszą opcją
Pogoda zapowiada się wzorowa, więc zakładam, że wszyscy będą
Czy będziecie wcześniej, ok. 11 tak jak proponowałem? Pooglądamy uszczelki, przetłoczenia na masce, posłuchamy jak pięknie klepie M30 w porównaniu do ETY (sorry Mikołaj). Umówmy się gdzieś “na żwirku” bliżej stadionu, żeby potem ustawić się obok siebie na imprezie właściwej.
Panowie, przepraszam ale strasznie ze mnie fujara i byłem pewien, że to jutro Inna sprawa, że wczoraj pępkowe mi się przytrafiło i chyba miałbym spory kłopot z tą 11.00…
Ale widzę, że frekwencja nie najgorsza - następnym razem nie zawiodę!
Dziękuję za spotkanie.
Nasuwają się dwa tematy dla sesji naszych modelek:
Moje drogie - a na żwirku świecimy tak,
tudzież współczesna interpretacja “Siły złego na jednego”
Byłem i ja i… niech żałuje ten co nie był!
Dziękuję tym co podzielili się trochę wiedzą, dzięki której łatwiej mi będzie znaleźć egzemplarz dla siebie!
Pomacałem trochę okiem Wasze sztuki i muszę przyznać, że FURY macie konkret!