Zakończenie sezonu z Classic Auto niedziela - 10.10.

"10 października (czyli dzień po Festiwalu Nitów i Korozji) odbędzie się Zakończenie Sezonu Classicauto oraz Zakończenie Classicauto Cup 2010.

W niedzielę redakcja Classicauto zaprasza do klubokawiarni Warszawa-Powiśle na spotkanie kończące sezon Classicauto. Podczas imprezy wręczone zostaną nagrody w Grupach i Klasach w klasyfikacji sezonu CA Cup 2010.

Adres: Warszawa-Powiśle, ul. Kruczkowskiego 3B
Czas: godziny 12-18
Wręczenie nagród: godzina 15"

Więcej informacji na stronach

http://www.classicauto.pl/

nic nie rozumiem - imprez dla YT jest jak na lekarstwo, a pomimo tego same robią sobie konkurencje… dziw nad dziwy :face_with_rolling_eyes: Jeszcze żeby u nas było na pęczki YT i OT, to rozumiem, każdy wybiera coś dla siebie, ale tak, to można to chyba lepiej zorganizować :bulb:

Dokładnie :bulb: Tym bardziej, że niektórzy biorą udział i tu i tu.

Marudzicie jak mohery w kolejce do apteki. Zresztą nie róbcie OT-u.

W temacie jest 10 września… a chodzi o 10 października?

mogę tylko się powtórzyć:

Przyznam że na zlocie gwiaździstym w tym roku, w poprzednim roku ani na spotkaniach typu rozpoczęcie sezonu - mówię o imprezach Warszawskich widziałem z Szóstek:
Moją,
Piotra S.
Viggena
Tender.

Ja się w niedziele melduję.

A większość, jak zwykle, będzie w tym czasie na torze w Poznaniu :piwko:

Ja już tupię nogami w pracy :slightly_smiling_face: :piwko:

A mi juz jest slabo, znow wydaje mi sie ze nie wiem jak sie kierownica skreca :stuck_out_tongue:

No ja nie mam tego problemu, nie mam kierownicy :laughing: Muszę ja przykręcić :wink:

Przecież całe forum jak jeden mąż nie zamelduje się w Poznaniu a tak jest alternatywa dla Warszawiaków.

Myślę ,że nie chodzi tu tylko o forum ale generanie środowisko posiadaczy aut starszych . Gdyby festiwal i zakończenie odbywały się np. tydzień później to była by to niezła alternatywa dla Wszystkich.

Jak to nie?

Ja już po badaniu kontrolnym :sunglasses:

3/4 forum nigdzie nie bywa :v;

albo przyjeżdza służbówkami w dieslu :laughing:

Noo, ale przynajmniej bywa… Mnie, w przeciwieństwie do Ciebie, bardziej od wirtualnej rzeczywistości interesują wszystko na żywo, nawet jeśli mam gdziekolwiek dotrzeć dieslem :laughing:
Chętnie poświęcam na to mój czas :wink:

Witam,

Poniżej kilka fotek i film, zrobionych przez syna mojego kolegi.

Film warto zobaczyć na końcu prawdziwe amerykańskie V8 - w kilku odsłonach :grinning:

http://www.vimeo.com/15729308

uff… 100 fotek :slightly_smiling_face:

a co to to to aluminiowe takie…?

Aluminiowe to totalna samoróbka :slightly_smiling_face: o ile się nie mylę, to zrobii sami na kole angielskim :slightly_smiling_face:

a mi się ten trabant podoba!! …wiem, to trochę dziwne