"10 października (czyli dzień po Festiwalu Nitów i Korozji) odbędzie się Zakończenie Sezonu Classicauto oraz Zakończenie Classicauto Cup 2010.
W niedzielę redakcja Classicauto zaprasza do klubokawiarni Warszawa-Powiśle na spotkanie kończące sezon Classicauto. Podczas imprezy wręczone zostaną nagrody w Grupach i Klasach w klasyfikacji sezonu CA Cup 2010.
Adres: Warszawa-Powiśle, ul. Kruczkowskiego 3B
Czas: godziny 12-18
Wręczenie nagród: godzina 15"
nic nie rozumiem - imprez dla YT jest jak na lekarstwo, a pomimo tego same robią sobie konkurencje… dziw nad dziwy Jeszcze żeby u nas było na pęczki YT i OT, to rozumiem, każdy wybiera coś dla siebie, ale tak, to można to chyba lepiej zorganizować
Przyznam że na zlocie gwiaździstym w tym roku, w poprzednim roku ani na spotkaniach typu rozpoczęcie sezonu - mówię o imprezach Warszawskich widziałem z Szóstek:
Moją,
Piotra S.
Viggena
Tender.
Myślę ,że nie chodzi tu tylko o forum ale generanie środowisko posiadaczy aut starszych . Gdyby festiwal i zakończenie odbywały się np. tydzień później to była by to niezła alternatywa dla Wszystkich.
Noo, ale przynajmniej bywa… Mnie, w przeciwieństwie do Ciebie, bardziej od wirtualnej rzeczywistości interesują wszystko na żywo, nawet jeśli mam gdziekolwiek dotrzeć dieslem
Chętnie poświęcam na to mój czas