Zamienie/Wymienie/Dogadam sie ![]()
Witam
W zwiazku z faktem iz w tym roku planujemy wesele, wpadlismy na pomysl uzycia mojego wehikułu do tego przedsięwzięcia (tak wiem jest duzo ladnieszych e 24
) Auto jest z 1985 roku , posiada zderzak przedni z ktorym sie mecze gdyz jest za niski (M-technik) Wolalbym troche ‘wyższy’. Tylni z kolei jest od cs-a i pasuje to jak pięść do nosa. Chcialbym to ujednolicic i zalozyc z tylu zderzak od Cs1.
-
Zamienie przedni zderzak od cs1 M-technik na zwykly zderzak do Cs1. Zderzak ktory oferuje nie jest polamany, jest w dobrym stanie jak na zdjeciach. Zamienie na element w zblizonym stanie.
-
Zamienie tylni zderzak od cs-a razem z listwami bocznymi na zderzak od cs1 razem z listwa plastikowa umiejscowiona nad nim. Czesc w stanie dobrym bez pekniec i wgniotow , gumy tez w przyzwoitym stanie.
Ponizej dodaje zdjecia czesci na moim aucie oraz zdjecia e24 z elementami jakie mam na mysli (zielone auto)
Jestem otwarty na propozycje
kontakt;
wiadomosc prywanta
lub e mail
mictom5506@interia.eu
Pomóżcie bo rodzina chce jakiegos nowego mercedesa wynajac , a ja nie chce za kilka lat ogladac zdjec i sluchac pytan czemu taxi do slubu jechalem :v;