Zamienie zderzak przedni M-technik Cs1 oraz tylni Cs

Zamienie/Wymienie/Dogadam sie :sunglasses:

Witam

W zwiazku z faktem iz w tym roku planujemy wesele, wpadlismy na pomysl uzycia mojego wehikułu do tego przedsięwzięcia (tak wiem jest duzo ladnieszych e 24 :laughing: ) Auto jest z 1985 roku , posiada zderzak przedni z ktorym sie mecze gdyz jest za niski (M-technik) Wolalbym troche ‘wyższy’. Tylni z kolei jest od cs-a i pasuje to jak pięść do nosa. Chcialbym to ujednolicic i zalozyc z tylu zderzak od Cs1.

• Zamienie przedni zderzak od cs1 M-technik na zwykly zderzak do Cs1. Zderzak ktory oferuje nie jest polamany, jest w dobrym stanie jak na zdjeciach. Zamienie na element w zblizonym stanie.

• Zamienie tylni zderzak od cs-a razem z listwami bocznymi na zderzak od cs1 razem z listwa plastikowa umiejscowiona nad nim. Czesc w stanie dobrym bez pekniec i wgniotow , gumy tez w przyzwoitym stanie.

Ponizej dodaje zdjecia czesci na moim aucie oraz zdjecia e24 z elementami jakie mam na mysli (zielone auto)

Jestem otwarty na propozycje

kontakt;
wiadomosc prywanta
lub e mail
mictom5506@interia.eu

Pomóżcie bo rodzina chce jakiegos nowego mercedesa wynajac , a ja nie chce za kilka lat ogladac zdjec i sluchac pytan czemu taxi do slubu jechalem :v;

IMG_6281.JPG

IMG_6282.JPG

IMG_6263.JPG

IMG_6286.JPG

IMG_6276.JPG

IMG_6272.JPG

IMG_6274.JPG

IMG_6271.JPG

Bez tytułu2.jpg

Bez tytułu.jpg

IMG_6281.JPG

IMG_6282.JPG

IMG_6263.JPG

IMG_6286.JPG

IMG_6276.JPG

IMG_6272.JPG

IMG_6274.JPG

IMG_6271.JPG

Bez tytułu2.jpg

Bez tytułu.jpg

hmm z tego co wiem, ale oprócz zderzaków - to i tylne pasy się różnią … :face_with_rolling_eyes:

Tylni z CS1 nie będzie Ci pasował.(Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.)
Piszesz ze masz auto z 85 a tył masz z CSa…?
“Boże przyjdź do mnie i oświeć mnie”

Tak sobie myślę że rozwiązanie Twojego problemu może być dużo łatwiejsze:
Nie żenisz się - nie masz problemów ze zderzakami.
Ożenisz się - dojdzie Ci tylko problem z kolejną parą.

Juz sluze moca oswiecajaca. :sunglasses: Tylni zderzak ktos przeszczepil na sile, spokojnie da rade wkrecic element i wpasowac taki jaki powinien byc. Sa wszystkie potrzebne otwory w karoserii i otwory boczne tez (w cs-ie sa listwy).

Pewnie nadaje się do chromowania i gumy do wymiany ale jest:
http://allegro.pl/zderzak-tylny-bmw-e24-635-6-cs1-i5931057144.html

Dzieki , wyslalem zapytanie o wiecej zdjec i o stan gum. Zobaczymy co z tego wyjdzie :v;

Hej,

Mam oba zderzaki, przód i tył.
Możemy się coś pozamieniać.
Mój numer telefonu: 666-222-770
mail: info@kurumatrader.com

Pozdrawiam :slightly_smiling_face:

Maly update, tylni zderzak do cs sprzedam/ ewentualnie zamienie na inne czesci do cs1.

http://olx.pl/oferta/zderzak-tylny-bmw-e24-cs-z-dodatkami-CID5-IDfrf2h.html