ZaPaRkOwAł ;) 745i

:(((((((((((((((((((((((

moj kolor lakieru :frowning:

jak tak trochę postała to nie chciałbym jej nawet za darmo :sunglasses:

no nie wiekm kurde :frowning: ja bym za darmo wzial, blache ma lepsza niz moja mimo stania w trawie, przynajmniej na fotkach tak sie wydaje :frowning:

ja właśnie dlatego bym jej nie brał - nauczyłem się, że nie ma nic gorszego niż trawniczek… z poranną rosą i wilgocią wchodzącą wszędzie :sunglasses: taka fajna szadź… masakra :laughing:

Kubuś , moja stała na dworze około półtora roku - wiem , bo sam widziałem , a jest całkiem zdrowa ( tak sądzę ) .
Więc myślę , że nie ma co generalizować :slightly_smiling_face: . Ogólnie rzecz biorąc , to zależy, jak leży , a raczej jak stoi :sunglasses:

no wlasnie imienniku moj :slightly_smiling_face: cicho mi tu, moja walsnie stoji miesiac jakis juz prawoe w trawce :stuck_out_tongue: :slightly_smiling_face:
wierze, ze jej nie zaszkodzi choc zanosze sie na przetarcie hebli zeby sie nie rozsypaly

ciekawe ujęcia :astonished: (szczególnie zegarów i wnętrza)…
artysta jakiś czy cóś :grinning:

a ja po swoich doświadczeniach i po rozmowie ze moim blacharzem wiem, że jak wilgoć ma możliwość wejścia wszędzie to jest źle - na ulicy tego nie ma, ale z trawnika ciągnie strasznie rudy i wchodzi najgłębiej :sunglasses:

Napewno wiele z niej nie można by wyciągnąć, Zgadzam się w 100% z Kubą. A to ma wogóle być 745 :question: :exclamation: Tylko ma Automat :exclamation: nawet 4 szyby w korbie :astonished:

niejedna, bys sie zdziwil. nie zapominaj o zasadzie ze nie ma zasady na wyposazenie bmw :slightly_smiling_face: