Witam szacowne grono szóstek
Niestety nie jestem posiadaczem szósteczki, tylko jej miłośnikiem, ale nie w tym rzecz.. Znajomy jest szefem warszawskiego chapteru klubu motocyklowego ROAD RUNNERS MC. Organizują fajną impreze 18.09. przy Liberatorze na Prymasa 1000lecia 74 w Warszawie. http://www.republika.pl/rrmcwarszawa/index0.htm
Zapraszają na te impreze środowisko beemkowiczów, i pomyślalem że najlepiej, najpiękniej bawarską stajnie reprezentują 6steczki
:).. więc jeśli mielibyście ochote to byłoby pięknie. Będą grały 3 kapele, bedzie palenie gumy, piwo, grill itd. Jest duży plac do zabawy i wypoczynku. Będzie pokaz motocykli, samochdów terenowych itd. Zjadą sie bikersi z całej Polski.. Wybiera sie tam już grupa beemek pod flagą www.beemka-klub.pl, ale mam nadzieje że i Wy będziecie mieli ochote wpaść. Impreza zaczyna sie o 11, ale my planujemy pojawić sie około 13.30. Co Wy na to
![]()
Jestem chętny, czy ktos do mnie dołączy, Adaś, Marcin, może Kubus sie skusisz. Myśle że to może byc przyjemna imprezke, choć wśród tylu wspaniałych sprzętów które tam sie zaprezentują zginiemy w tłumie. ![]()
Dzięki za zaproszenie, jesli znajdę chwilkę to z pewnością skorzystam…
i ja oczywiście również
![]()
a ze mna to jest ciezka sprawa bo ja nie wiem nawet co bede robil jutro a co dopiero tak odlegly termian jak 18
ale oczywiscie niczego nie wykluczam ![]()
To może jakoś uda na sie zgrać, było by miło. ![]()
teraz wogole sie skapowalem ze przeciez najprawdopodobniej sobote do poludnia bedziemy mieli zajeta Pawelku
no chyba ze pozniej tam wpadniemy:?:
Nie wiem jak Wy, ale ja zjrzę tam około 12:00 i będę do 14:00, niestety tylko takim czasem dysponuję w sobotę…
PANOWIE jak wy się pokażecie ,to może się spotkamy
choć moja sześć będzie stała na kanale (zmiana skrzyni przed Koszalinem)to postaram się podjechać motorkiem pod warunkiem że będzie pogoda
No to i my sie postaramy byc w tych godzinach Adaś. Marcinku jutro zakrece do Ciebie i zobaczymy jak sie sprawy mają, wtedy ustalimy co i jak. ![]()
Ja oczywiście się dopasuje, jak ktoś już będzie wiedział co i jak to dajcie znać chwilkę wcześniej, dzwonić do wszystkich?
Proponuję spotkać się gdzieś o 11:30 i razem pojechać na miejsce pikniku, żeby było paradnie ![]()
Oczywiście ![]()
Beemki innej maści spotykaja sie o 11.30 na stacji ORLEN na Prymasa, na odcinku od Dworca Zachodniego do Kasprzaka, w kierunku Żoliborza. Reflektujecie czy wolicie samodzielnie ?
No i wszystko samo się ułozyło ![]()
PANOWIE z W-awy wyślijcie mi numery komórek jak możecie to w sobotę się zdzwonimy .Nie bardzo wiem o której stacji benzynowej jest mowa.Ja postaram się być ok 12 ,niestety ale motocyklem.
**Czekamy na Was jutro o 11.30 !!! Zanim wyjedziemy z ORLENu, troche minie, więc spóznialscy może zdążą dołączyć, jak nie, to przyjedzcie pod Liberatora, Prymasa 1000lecia 74. **
Ja z Marcinęm będziemy, Kubuś może chcesz do nas dołączyć w drodze z Ursynowa na Orlen, a tak wogóle to dziś grzebie u Marcina w garażu, może nas odwiedzisz to sie dogadamy co do jutra? ![]()
spoko, jak wyjdę wcześiej z fabryki to dam znać
o której tam będziecie ![]()
bede u Marcina koło 18