ZAPROSZENIE DLA WAS NA MOTO PIKNIK ROAD RUNNERS 18.09

Witam szacowne grono szóstek :grinning: :exclamation: Niestety nie jestem posiadaczem szósteczki, tylko jej miłośnikiem, ale nie w tym rzecz.. Znajomy jest szefem warszawskiego chapteru klubu motocyklowego ROAD RUNNERS MC. Organizują fajną impreze 18.09. przy Liberatorze na Prymasa 1000lecia 74 w Warszawie. http://www.republika.pl/rrmcwarszawa/index0.htm
Zapraszają na te impreze środowisko beemkowiczów, i pomyślalem że najlepiej, najpiękniej bawarską stajnie reprezentują 6steczki
:).. więc jeśli mielibyście ochote to byłoby pięknie. Będą grały 3 kapele, bedzie palenie gumy, piwo, grill itd. Jest duży plac do zabawy i wypoczynku. Będzie pokaz motocykli, samochdów terenowych itd. Zjadą sie bikersi z całej Polski.. Wybiera sie tam już grupa beemek pod flagą www.beemka-klub.pl, ale mam nadzieje że i Wy będziecie mieli ochote wpaść. Impreza zaczyna sie o 11, ale my planujemy pojawić sie około 13.30. Co Wy na to :question: :question: :question:

Jestem chętny, czy ktos do mnie dołączy, Adaś, Marcin, może Kubus sie skusisz. Myśle że to może byc przyjemna imprezke, choć wśród tylu wspaniałych sprzętów które tam sie zaprezentują zginiemy w tłumie. :cry:

Dzięki za zaproszenie, jesli znajdę chwilkę to z pewnością skorzystam…

i ja oczywiście również :exclamation: :sunglasses:

a ze mna to jest ciezka sprawa bo ja nie wiem nawet co bede robil jutro a co dopiero tak odlegly termian jak 18 :grinning: ale oczywiscie niczego nie wykluczam :sunglasses:

To może jakoś uda na sie zgrać, było by miło. :slightly_smiling_face:

teraz wogole sie skapowalem ze przeciez najprawdopodobniej sobote do poludnia bedziemy mieli zajeta Pawelku :face_with_rolling_eyes: no chyba ze pozniej tam wpadniemy:?:

Nie wiem jak Wy, ale ja zjrzę tam około 12:00 i będę do 14:00, niestety tylko takim czasem dysponuję w sobotę…

PANOWIE jak wy się pokażecie ,to może się spotkamy :exclamation: choć moja sześć będzie stała na kanale (zmiana skrzyni przed Koszalinem)to postaram się podjechać motorkiem pod warunkiem że będzie pogoda

No to i my sie postaramy byc w tych godzinach Adaś. Marcinku jutro zakrece do Ciebie i zobaczymy jak sie sprawy mają, wtedy ustalimy co i jak. :sunglasses:

Ja oczywiście się dopasuje, jak ktoś już będzie wiedział co i jak to dajcie znać chwilkę wcześniej, dzwonić do wszystkich?

Proponuję spotkać się gdzieś o 11:30 i razem pojechać na miejsce pikniku, żeby było paradnie :sunglasses:

Oczywiście :wink:

Beemki innej maści spotykaja sie o 11.30 na stacji ORLEN na Prymasa, na odcinku od Dworca Zachodniego do Kasprzaka, w kierunku Żoliborza. Reflektujecie czy wolicie samodzielnie ?

No i wszystko samo się ułozyło :grinning:

PANOWIE z W-awy wyślijcie mi numery komórek jak możecie to w sobotę się zdzwonimy .Nie bardzo wiem o której stacji benzynowej jest mowa.Ja postaram się być ok 12 ,niestety ale motocyklem.

**Czekamy na Was jutro o 11.30 !!! Zanim wyjedziemy z ORLENu, troche minie, więc spóznialscy może zdążą dołączyć, jak nie, to przyjedzcie pod Liberatora, Prymasa 1000lecia 74. **

Ja z Marcinęm będziemy, Kubuś może chcesz do nas dołączyć w drodze z Ursynowa na Orlen, a tak wogóle to dziś grzebie u Marcina w garażu, może nas odwiedzisz to sie dogadamy co do jutra? :laughing:

spoko, jak wyjdę wcześiej z fabryki to dam znać :sunglasses: o której tam będziecie :question:

bede u Marcina koło 18