zdjecia

witam dzisiaj wybralem sie na szrot bmw niedaleko miejscowosci gdze mieszkam znalazlem jedna 6 i po drodze zrobilem kilka fotek szuch ktore spotkalem.moge jakos zamiesic na forum te foty bo mam tez kilka pytan zwoazanych z 6 ktora znalazlem na szrocie . czy musze wrzucic do sieci i wstawic link w forum

Wrzuć na jakiś serwer i zapodaj linka. Ciekawe 6 na szrocie :wink:

możesz wysłać do mnie: garage@op.pl a ja to zamieszczę

zdjecia sa juz na necie
tu jest link
http://www.bartekbmw6.republika.pl/index2.htm
gosc powiedxzial ze ma jescze 2 inne szuchy i ze bym wpadl w styczniu jak cos chce byl troche nieprzyjemny tak jakby mu nie zalezalo na pozbyciu sie tych samochodow
za siedzenia i tylnia kanape krzykna 100 funtow za drzwi 60 od sztuki ale mozna by bylo porozmawiac o cenia za calosc mowi ze chce 300 funtow
bylo tam jescze kilka innteresujacych modeli e30 m3 kilka ciekawych e21 i duzo czesci silnikow i takietam nastepnym razedm jak sie wybiore zrobie wiecej fotek
pozdro i wesolych swiat

Nie powiedziałeś,że to jest w Anglii :wink:

zdjecia sa z anglit tam mieszkam szrot jestw hihg wycombe na zachod od londynu ja mieszkam wmalym malowniczym miasteczku maidenhead
za kilka dni dam link do zdjec 6 wlasnie z tego miasta widzialem 3 i slyszalem ze jezdzi tu wiecej ostatnio tez widzialem e9 niedaleko mojego domu
pozdrawiam i wesolych swiat

Jeszcze zrób zdjęcia M3 e30 bo to też fajne autko :sunglasses: Swoją 6/7 :laughing: masz w Polsce czy w Anglii??

ja tam nic nie widzę :smiling_imp: (strona nie istnieje)

Macias nie denerwuj się-ja fotki już widziałem,pewnie limit przekroczony! :face_with_rolling_eyes:

ze zdjeciami wszystko juz ok moja 6 jest w polsce w angli stoi mercedes w107tylko

TA szócha wygląda mi na wersje po 86 roku.
Smutne, że tak kończą gdzies prawdziwe klasyki - zero szacunku :frowning:

Panowie taka 6 stoji i niszczeje
żeby tylko troche wiecej kaski było to bym ja sam przegarną
a widzielisci stara 6 cabrio
gdzies miałem zdiecie :slightly_smiling_face: ale sie zapodziało :wink: poszukam .

pozdrawiam

Oj ciezko by mi bylo opuszczac ten szrocik bez przednich foteli i tylnej lotki :confused:
A swoja droga w Anglii jest wieksza szansa na lewy fotel w dobrym stanie
:grinning:

:laughing: :laughing: :laughing:

BMW 6 Cabrio

Jestes troszkę do tyłu z informacjami :smiling_imp: przeglądnij sobie forum to zobaczysz nawet oferty sprzedaży takich cacek :sunglasses:

Zajefajne fotki :laughing:

A bedziesz jeszcze moze na tym szrocie, interesowały by mnie fotele które były na zdjeciach

Dla mnie to raj nie szrot :stuck_out_tongue:
Są tam nawet moje fabryczne oponki…

Pochwalibyś się swoją 745i/A. Wyslij może foty do Maciasa.

Coś na temat 745iA mundka_78
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=15126&postdays=0&postorder=asc&start=15