Od zeszłago czwartku jestem posiadaczem pieknej e23 728i z 12/1984.
Jest brązowa, prawie idealna i ma 132000…
Moje stare 3.5 bedzie dawcą ![]()
Od zeszłago czwartku jestem posiadaczem pieknej e23 728i z 12/1984.
Jest brązowa, prawie idealna i ma 132000…
Moje stare 3.5 bedzie dawcą ![]()
Dobry wybór, nie widziałem tego sprzętu, ale słyszałem, że jest piękna-gratuluję!
Gratulacje!
równiż powodzenia
, a powiedz przez ciekawość, zamieniasz 2,8 na 3,5 ![]()
nie. 3.5 potrzebuje remontu… a nowa jest w 100% orginalna ![]()
Czuję w powietrzu, że jesteś bardzo zadowolony, prawda ![]()
ja się nie dziwię Adaś - znasz kogoś kto się żalił, że kupił “7” z małłym przebiegiem, stan igła kurz wytrzeć, zero rudego na budzie i jest kłopot bo się nie ma do czego przy… piąć ![]()
Ja nie znam
Ale jak poznam to bank zamienie siano na to auto ![]()
Dobre ![]()
Ja tez nie znam…
zobaczycie w niedzielę…
Tak tak, kupiłeś ja od mojego qmpla Adam dzwonił do mnie chyba dzień poźniej. naprawde miło mi się nią jeździło z qmplem natomiast co moge Ci powiedzieć to przez okres qtóry ją posiadał straszni,strasznie ją piłował !!! Każdy zakręt na rękawie , a szpera zachęcała do ostrej jazdy.
także posprawdzaj wszytsko w niej
dokładnie bo ostatnich chwil niemiała łatwych ![]()
cuż, cieszę się że ją od niego zabrałem. Kolega nie miał do niej ręki… Juz pare rzeczy wyszło… naszczęście drobiazgi… pare jeszcze wyjdzie…
Ufam w solidnośc BMW, wkońcu miał ją tylko 8 miesięcy i max 10000km.
Szkoda, że to nie wyszło troszkę wcześniej ![]()
Właśnie, właśnie… Ach, umiesz liczyć
Licz na siebie ![]()
eee.. coś mi się nie chce wierzyć w sensacje Xaviera. Jak znam takich ludzi to popisywał się przed kumplami o potem przez tydzień wrzucał na luz przed skrzyżowaniem, gasił na światłach i płakał na stacji.
Strugu nie przejmuj się, fura wygląda nieźle ale nie da się ukryć że swoje lata ma. A jak każde stare auto, choć raz w życiu trafiła w ręce kata. Sam kiedyś widziałem jak mechanicy katowali furę klienta, a gość nieświadom cieszył się z zadbanego auta. Tak, to tylko kwestia świadomości lub jej braku. Jak mówią, mniej wiesz, dłużej żyjesz ![]()
też tak sądzę. gość miał głośnik “niskonowy” za 49zł i folie na szybach bez atestu. Oszczędzał jak wszyscy ![]()
… ale gazu nie założył ![]()
i CHWAŁA mu za to ![]()
A propo pieknych siódemeczek, ostatnio mój kumpel troche smiga na zachód po wózeczki i trafił na gościa która ma 7 w idealnym stanie. Gwarantuje że nigdy nie bita. Zresztą jest kolekcjonerem starych autek. Akurat sie wybierał nią na jakiś pokaz. Powiedział że jak ktoś zapłaci 2000 EURO to sprzeda. Niestety nie mieli jak jej zabrać ze sobą ![]()
Od wczoraj jestem w pracy, ale jeszcze nie Strugu cacucha o którym tak wiele już słyszałem. Kiedy oko naciesze?