Moj syn Krzys ma 1,5 miesiaca, wiec pokoj chcemy 2 osobowy.
Sliwowice pije zawsze jak jestem na nartach na Slowacji i jakos do tej pory tylko wtedy, no ale trzeba zaczac zmieniac przyzwyczajenia
Macias daj spokoj z ta mala beemka z plecakiem i napedem na 4 lapy. Lepiej zabierz sie z kims jakims prawdziwym BMW
Kupilem sobie taka sliczna maske silnika bez kropoczki rdzy i zawiozlem w listopadzie do lakiernika w raz z klapka wlewu paliwa, powiedzialem ze ma byc w kolorze delphin jak na klapce i wygladac jak nowka, zrobilem tez maly blad i powiedzialem ze nie musi sie spieszyc bo sie nie pali.
Dzwonilem wczoraj 10ty raz, maska lezy przy scianie i nie dorobiony jest nawet lakier. Jak byscie w Czechach widzieli , ze nadjezdzam bez klapki wlewu paliwa to wiadomo ze jade ze stara maska . Kurde do maja naprawde niedaleko.
Ja tez bardzo chcialbym pojawic sie na tym zlociku, ale w chwili obecnej nie mooge sie okreslic i pewnie do ostatniego momentu nie bede wiedzial czy dam rade, ale znajac mnie dam rade
A z domkiem na wiosce niezly pomysl, nie wykluczone , ze przynajmniej na jeden nocleg skorzystam, Gorg mnienapewno ugosci ile to mowiles ze jest od was do Pragi Irko?? Mieszkasz w tej miejscowosci w ktorej bedzie zlot?? A i jeszcze zrzera mnie ciekawosc ktoredy wiedzie trasa przejazdu 6-stkami pojezdzilbym juz palcem po mapie.