Przypominam, że zlot odbędzie się w okolicach weekendu 16-17 lipca.
Prosze tutaj zapisywać się kto jest chętny i w ile osób chce przyjechać.
Lista jest wstępna i niezobowiązująca jednak musimy coś ustalić bo bez tego ani rusz.
Mnie pasuje 21-24.07 , wątpię żeby udało mi się na dłużej , teraz jest sezon i wszyscy chcą budować te swoje szklane domy .
Będę ja i raczej na pewno zabiorę żonę i dziecko , więc 3 os.
Jak chcesz Gruby , to możemy się spotkać we Wrocku z chłopakami i coś tam jeszcze zaproponować , np. Ślęża z małym odpoczynkiem na górze w schronisku , czy Karpacz i świątynia Wang . Jak uważasz .
Więc na 19-ego wieczorem we Wrocku będzie-Adam,Gorg,Lomo,Miłosz,Maniek +rodziny,nie wiem jak Tommy.Majster dojechał by do nas do Kudowy,nie wiem co z resztą …?Nikt się więcej nie pucuje…
a gdzie ma sie odbyc ten zlot?? i znajdzie sie ewentualnie jakis laskawiec co dalby sie przejechac kilka metrow swoja 6chą to bym wpadl na 2 godzinki moim Fiatem blehh
Nie czytałeś całego tematu o spotkaniu? Na sobotę i niedziele możemy się spotkać zawsze,tu chodziło o parodniowy zlocik z atrakcjami.Rzuciłem propozycję,szanowni koledzy zaakceptowali termin a Ty wystawiasz listę obecności z innym terminem .Aleosochodzi…
Chodzi o to, że wcześniej już głosowaliśmy nad terminem i taki właśnie wybraliśmy.
Może to być więcej dni ale trzymajmy się tego przegłosowanego terminu
Zreszta zobaczymy się w niedzielę to wszystko obgadamy.
Heeeeeeejjjjj!!!