na początek zaprezentuję państwu mój wydech po testach na drogach dolnośląskiego:
p.s.
czy ktoś go widział go w zbliżeniu
że ma tą zaje..FAJNĄ kryzę
, która pewnie zabiera z 10% mocy
![]()
na początek zaprezentuję państwu mój wydech po testach na drogach dolnośląskiego:
p.s.
czy ktoś go widział go w zbliżeniu
że ma tą zaje..FAJNĄ kryzę
, która pewnie zabiera z 10% mocy
![]()
a teraz zaprezetuję państwu przymairkę do tego który będzie:
p.s.
wyciągnięcie tego starego gada zajęło mi dziś resztę dnia po powrocie z pracy ![]()
Jest róznica w mocy ![]()
tego nie wie nikt, jak złożę to do kupy i się przejadę to na pewno napiszę o wrażeniach
… w e30 325 była duża różnica po założeniu wydechu HARTGE, a tam nie było tego g. w rurze
. ale wiadomo, że jak się człowiek nastawi że będzie BARDZO LEPIEJ, to jeszcze pare koni dołoży “tuningiem psychicznym” ![]()
p.s.
majster podaj mi na priv, jakieś bliższe dane twojej 7, bo zgupiałem jak spojrzałem w ETK, jest tyle kombinacji tego twojego podciśnienia ![]()
Już zamówiłem Majstrowi wszystkie podciśnienia, czyli cztery gumowe elementy + trójnik = około 130zł. Podjechałem soją e23, żeby sprzedawca zobaczył o co chodzi, bo ETK potrafi wywołać oczopląsy ![]()
właśnie w jednej z kombinacji w ETK wynika jakby coś podobnego jak u majstra ![]()
dzięki kolego za pamięć , ale jak wspomniał Adamski , już coś się dzieje w tej materi . Mam nadzieję , że damy radę , ale gdyby był jakiś problemos , to będę pamiętał o twojej propozycji pomocy ![]()
góra złożona już na GUT, całkiem fajnie to wygląda
,
@#$&|
koszmarny dostęp
…
a dzisiaj prace kanałowe i mam nadzieję… przejażdzka ![]()
Macias , jak możesz , to wrzuć mi te schematy z etk na bpnawrot@op.pl
Dzięki
oki!!!, ale najpierw podzielę się wrażeniami z jazd testowych ![]()
to na tyle wrażeń z pierwszej jazdy ![]()
następna przeróbka, to wywalenie całego wydechu i zamontowanie tylko tłumnika końcowego, tak jak robił SCHNITZER
i sprawdzenie co z ekonomicznością (a raczej jej brakiem
)
Ja mam tylko końcowy wydech + sportowy KAT i spalanie jest ok. Karol też ma tylko końcowy tłumik, ale nie wiem jak u niego ze spalaniem ![]()