zlot 2005 - teledysk

Jest propozyja, zeby z materialu nakreconego w Kotlinie Klodzkiej zrobic teledysk - profesional :slightly_smiling_face: . Sa dwa problemy (?): uno: niestety bedzie to kosztowac - zrobi to koles z MTV, godzina jego pracy to ok. 60 -80 zl. Pracy jest na jakies 3 godz. Scenariusz i przebitki ustale ja z Inez. Due: trzeba wybrac… muze pod jaka zmontujemy material… no i to jest najwiekszy PROBLEM :laughing: czekam na propozycje, a pozniej pewnie ankieta :laughing:

PS
PANOWIE MOŻE POWSTAĆ COŚ FAJNEGO - PROSIMY O POWAŻNE PROPOZYCJE ZWIĄZANE Z TEMATEM :bulb:
Kuba

1. soundtrack z Jamesa Bonda w wykonaniu MOBY’ego.
  2. soundtrack z Mission Impossible I

:slightly_smiling_face:

norbi - kobiety sa gorace

Panowie, impreza z jajem to muza powinna byc tez:

• RAMMSTEIN - “Du Riechst So Gut”, “Engel”, “Du hast”, “Adios”, …
  • RAGE AGAINST THE MACHINE “Killing in the name”, …
  • SYSTEM OF A DOWN “shimmy”, …
  • METALLICA “enter sandman”, …
  • PEARL JAM “jeremy”, …
    ITD

nowy jestem i niepowinienem sie wtrącac, ale niezly kawałek pod szuche, to ‘Strutter’ Kiss-a…

proponuję firmowego wykonawcę zlotowego, czyli franka kimono :wink:

a tak bardziej serio to:

1. jak ma być spokojnie i dostojnie to vangelis albo miricone
  2. jak mniej spokojnie, to jakieś lata '80 :sunglasses: albo motyw przewodni z 60 sekund :smiling_imp:
  3. a jak coś z jajem, to: zz top, van halen lub coś podobnego :bulb:

poza tym można zrobić podkład, coś na wzór filmików o bmw z motorvision classic.

ich trzech
“wstan, powiedz nie jestes sam…”

:astonished: :astonished: :astonished:

p.s.
chyba: troje :grinning:

do kawałków imprezowych - muza imprezowa, od Snap i kawałek Power przez Members of maydey i kawałek Culture flasch 2002, a nie pogniewałbym się i za Scootera :laughing: Podróże piesze po skałkach i spacery mogą być spokojniej, ale dynamicznie - Sisters of marcy :wink: Ale jest również Billy Idol, Bruce Springstin :sunglasses:
Wiem, że w kopalni musi być strasznie więc tu z filmu Alfreda Chitchcocka małe co nie co nie zaszkodzi… A jeśli będą scenki z wjazdu do kopalni to początek Darude, taki kawałek chyba Before the storm :smiling_imp:
A podróże autem - Depeche Mode: Dream on lub Phil Collins: In the Air on tonight :sunglasses:
Ale to ten człowiek jest montażystą i chyba będzie wiedział najlepiej :arrow_right: ja w kosztach partycypować będę :bulb:

dlatego teledysk - poniewaz material nie jest jakis specjalnie zarabisty i nie jest go tak duzo - nie wszystkie miejsca sa skrecone - jeden z operatorow czasami operowal dzieckiem :sunglasses:

Niech wybierze profesjonalista,oczywiście się dokładam :grinning:

a jak dla przykładu to:

http://bmw-klub-lodz.com.pl/download/filmy/e30m3.mpeg

lub to:

http://bmw-klub-lodz.com.pl/download/filmy/bmw_rally_crashes.wmv

się wam podoba :question: :question:

p.s.
oczywiście też się dorzucam :sunglasses:

Pomysł jest oki, ja jestem za jakąś żywszą wersją teledysku, to jeszcze w zaleznosci jak długi on bedzie. Bo koncepcja przplatana Kuby tez jest godna uwagi. Co do kosztów to ja w to wchodze. :sunglasses:

A i jesszcze jedno, Gorgu moja panna pracuje w radiostacji i jak wrazie co to moge ja zapytac czy nie ma tam kogos ze znajomych którzy by cos takiego mogli zmontowac, może byli by konkurecyjniejsi, chyba że to ktos kogo znasz i wwiesz że nie zwali roboty. :face_with_rolling_eyes:

osobiscie nie znam kolesia. Rezyserem :laughing: generalnie jest Inez i wszelkie skargi, zazalenia, wnioski to do niej. Ja sie w politykie nie mieszam, mnie tu w ogole nie bylo. … o dzizas! kim ja jestem! gdzie ja jestem! hallo jest tu kto? halo! jest tu …halo… ??? :sunglasses:

zapukaj przed wejściem… :face_with_rolling_eyes:

Ja rzecz jasna też się dorzucam :grinning: .
A , zara otworzę tylko zadrę kiece i dolecę ,i looknę przez fotoplastikon :sunglasses:

Albo z DM " Fly on the windscreen " , “Question of time”-też dynamiczne ,
Metallica - "St. Anger " , " Damage inc. "
A z resztą po co ja to piszę , kolo i tak wstawi coś swojego , a kto za to zapłaci :question: - pan zapłaci , pani …:roll:

mozna by cos dokrecic w koszalinie tylko troche dlugo by trzeba czekac… :frowning:
oczywiscie sie zrzucam i jestem za czyms bardziej rockowym

no ciekawe filmiki – pierwszy spoko — ale ten drugi to tak o bmw niezadobrze świadczy - w sumie to raczej wina kierowców :astonished:

Co do filmiku o 6 - jak najbardziej ZA - oczywiście sie też dorzucam :sunglasses:

Dobre!!!
Aż się prosi o taki tytuł:
“M3 - mocy przybywaj”

Acha co do kosztów to sie dorzucam naturalnie…