Jest propozyja, zeby z materialu nakreconego w Kotlinie Klodzkiej zrobic teledysk - profesional . Sa dwa problemy (?): uno: niestety bedzie to kosztowac - zrobi to koles z MTV, godzina jego pracy to ok. 60 -80 zl. Pracy jest na jakies 3 godz. Scenariusz i przebitki ustale ja z Inez. Due: trzeba wybrac… muze pod jaka zmontujemy material… no i to jest najwiekszy PROBLEM czekam na propozycje, a pozniej pewnie ankieta
PS PANOWIE MOŻE POWSTAĆ COŚ FAJNEGO - PROSIMY O POWAŻNE PROPOZYCJE ZWIĄZANE Z TEMATEM
Kuba
do kawałków imprezowych - muza imprezowa, od Snap i kawałek Power przez Members of maydey i kawałek Culture flasch 2002, a nie pogniewałbym się i za Scootera Podróże piesze po skałkach i spacery mogą być spokojniej, ale dynamicznie - Sisters of marcy Ale jest również Billy Idol, Bruce Springstin
Wiem, że w kopalni musi być strasznie więc tu z filmu Alfreda Chitchcocka małe co nie co nie zaszkodzi… A jeśli będą scenki z wjazdu do kopalni to początek Darude, taki kawałek chyba Before the storm
A podróże autem - Depeche Mode: Dream on lub Phil Collins: In the Air on tonight
Ale to ten człowiek jest montażystą i chyba będzie wiedział najlepiej ja w kosztach partycypować będę
dlatego teledysk - poniewaz material nie jest jakis specjalnie zarabisty i nie jest go tak duzo - nie wszystkie miejsca sa skrecone - jeden z operatorow czasami operowal dzieckiem
Pomysł jest oki, ja jestem za jakąś żywszą wersją teledysku, to jeszcze w zaleznosci jak długi on bedzie. Bo koncepcja przplatana Kuby tez jest godna uwagi. Co do kosztów to ja w to wchodze.
A i jesszcze jedno, Gorgu moja panna pracuje w radiostacji i jak wrazie co to moge ja zapytac czy nie ma tam kogos ze znajomych którzy by cos takiego mogli zmontowac, może byli by konkurecyjniejsi, chyba że to ktos kogo znasz i wwiesz że nie zwali roboty.
osobiscie nie znam kolesia. Rezyserem generalnie jest Inez i wszelkie skargi, zazalenia, wnioski to do niej. Ja sie w politykie nie mieszam, mnie tu w ogole nie bylo. … o dzizas! kim ja jestem! gdzie ja jestem! hallo jest tu kto? halo! jest tu …halo… ???
Ja rzecz jasna też się dorzucam .
A , zara otworzę tylko zadrę kiece i dolecę ,i looknę przez fotoplastikon
Albo z DM " Fly on the windscreen " , “Question of time”-też dynamiczne ,
Metallica - "St. Anger " , " Damage inc. "
A z resztą po co ja to piszę , kolo i tak wstawi coś swojego , a kto za to zapłaci - pan zapłaci , pani …:roll: