Zlot 2005

Jest tak,byłem wczoraj z Mańkiem szukać miejsc.
Zarezerwowaliśmy 26 miejsc od 20 do 24 lipca w Szczytnej koło Kudowy Zdr. Jest to doskonała miejscówka jako baza wypadowa,wszędzie blisko,na terenie jest basenik,strumyczek,czyste pokoiki z natryskami telewizornia,duży asfaltowy parking zamykany na noc,miejsce na ognisko…ogólnie rewelacja!
Koszt 35zyli za os. bez jedzenia.Ale myślę że wezmiemy sobie śniadania z obiado-kolacją wtedy koszt 50 zyli za dobę.
Reszta atrakcji tak jak pisałem wcześniej
Nie wiem czy jest sens spotykać się we Wrocławiu 19,czy od razu tam na miejscu 20,czekam na sugestie…
Może 20 do południa wszyscy by się zjechali do wrocka,i dalej ruszymy kolumną,no nie wiem?

Ja moglbym sobie ten nocleg 19-20 we Wroclawiu podarowac, zjechac rano jak mowisz i ruszyc kolumna, ale dostosuje sie do ustalen wiekszosci.

no ja już wszystko wiem - przyjeżdżamy 20 wieczorem do Szczytnej razem z dzieckiem.

!!! MEGA WTOPA !!!

Najpierw walczylem bo chciano mnie sciagnac tydzien wczesniej do pracy, ale to bym jeszcze zwalczyl, dzis okazalo sie ze mojej zonie przesunieto dwudniowy egzamin roczny z tego tygodnia na 21 - 22 lipca, wiec

NA ZLOCIE MNIE NIE BEDZIE

W wypadku gdyby fakt , ze sie deklarowalem a mnie nie bedzie powodowal jakies koszty, to prosze z zaliczki…

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

… ostatni raz widzialem sie z Wami na Mazurach :frowning:

widzę, że kolejny pomysł zdechł był :question: :cry:

p.s.
a są jakieś plany co do zwiedzania :bulb:

Ten pomysł z kolumną jest aktualny,lecz spotkamy się we Wrocławiu od strony autostrady.
Przejazd przez wrocek jest koszmarem,rozkopali prawie wszystkie główne arterie miasta i jest jeden wielki korek :smiling_imp:
Ponoć przed wiazdem do miasta ostrzegają tablice na trasie :laughing:
Zwiedzać będziemy,spakojno,jest plan… :smiling_imp:

a jakieś konkrety???

• godzina,
  • miejsce,

lub coś kole tego… :grinning:

Myślę że centrum handlowe TESCO,Wrocław,w samo południe :grinning:
dla jadących od strony Wawy,Łodzi czyli autostradą od Opola drugi zjazd na Kudowę Zdr,Wałbrzych i druga w prawo na Wałbrzych,
dla jadących od Szczecina,Poznania czyli autostradą od Legnicy pierwszy zjazd na Kudowę Zdr,Wałbrzych i pierwsza w prawo na Wałbrzych.
Tam już widać parking,bede machał chusteczką :grinning:
Dodaję że zjazdy są na wysokości Wrocławia
Musicie dojechać autostradą żeby ominąć Wrocław i jego malownicze korki

to można do strony w-wy przejechać przez wrocek nie wjeżdzając do niego :astonished: jak :question:

p.s.
a szanowna w-wa, o której mniej więcej będzie przemieszczać się przez Walichnowy :question: :question:

Mam plan wyjechać o 7 rano, żeby przejechać Warszawkę przed korkami. W takim przypadku bez brawury bedę we Wrocku 10-11.

ja wyjezdzam we wtorek w nocy - bede na was czekal - no i machal ta chusteczka obok Grubego

:grinning: Ale na prawdę starajcie się dojechać od strony autostrady,Kuba jakoś jeżdzi.Bo stać we wrocku ze 2godz w korku to lepiej trochę nadłożyć drogi i bez szarpania,na luzie :sunglasses:

kubuś jak jeździsz :question: :question: :roll:, :bulb: oświeć mnie :bulb:

bardzo prosta droga: z wawy na częstochowe, później na opole, a później na wrocek z automatu :sunglasses: mapy w garść :wink: siłą rzeczy wyjeżdża się za wrockiem… a jak się pojdzie cały czas prosto, a później w lewo to dojedziemy do Maniusia :bulb:
dla mnie jest ze 40 dalej niż przez Bełchatów ale szybciej i o niebo lepsza droga :sunglasses:

tak też myślałem, że przez częstochowę i opole, bo inaczej się nie da :slightly_smiling_face:

Panowie , gdyby któremuś z was wypadło jechać przez Łódź , Sieradz , Kępno , Oleśnicę , to w razie czego mogę poprowadzić . Będę wyjeżdżał pare minut po 10-tej :wink:

ja tak jeżdzę :grinning: , ale wszyscy narzekają, że we wrocku same korki, więc podziduję na opole… wyjeżdzasz o 10.00 :astonished: z oleśnicy, żeby na 12.00 być we wrocku :question: :question: :question:

Napisałem parę minut po dziesiątej , więc jakieś 20 min. po . A dlatego , że jeden z ważnych mostów (akurat po drodze ) mianowicie grunwaldzki jest remontowany , więc będę musiał przejechać tak jak większość kierowców przez bardziej wąski gardziel - most pokoju .
Taka bowiem jest polityka zarządu dróg we Wrocku , że remonty ; nawet głównych arterii najczęściej przeprowadza się w porze urlopowej :face_with_rolling_eyes: - a co się będą .

to nie tylko polityka wrocka

u nas na przykład remontują główny most juz 2 miechy a na łykend zamkneli go mimo że nikt tam nie pracował i porobiły sie korki na 1,5 godziny jazdy chociaż było do przejechania max 4-5 km

BYŁO ZAJEFAJNIE
Wszyscy dotarli na miejsce :question: