Zlot 2010 etap II miejscówka

wyborcy zdecydowali: Malbork lub żywiec. Do was należy decyzja. JEDNA OPCJA

Do kiedy trwa konkurs ?? :slightly_smiling_face:

Do poniedziałku

Jako że wyniki idą łeb w łeb - będzie brana pod uwagę ilość klubowiczów głosujących na daną miejscówkę…

… i ilość potencjalnie częściej przybywających :exclamation:

i jakim autem, jego kolor, i czy mu dobrze z oczu patrzy, a na końcu i tak będziemy wybierać metodą kulki :sunglasses: czarne i czerwone :wink:

No i jest poniedziałek…

To gdzie w końcu? Elbląg czy Żywiec?

Pozdrawiam,

Piotr

KONIEC WYBOR(ÓW)! 19/18
Policzyłem kto na co głosował… Jest nieźle - ponieważ koledzy ze strefy klubowej podzielili się równo na obie miejscówki :slightly_smiling_face: na pierwszy zlot wybieramy Malbork i okolice z przewagą 1 głosu. :slightly_smiling_face:

Pozostaje wybrać “OCHOTNIKÓW” na organizację zlotu i termin.

Czy definicją “ochotnika” nie jest przypadkiem, że to z własnej ochoty coś ktoś zrobi? :grinning:

To ja się mogę zgłosić częściowo na ochotnika.

W ramach atrakcji o których wiem na teraz powinno udać się załatwić zwiedzanie browaru w Elblągu. Może nawet z degustacją (zależnie od ilości zainteresowanych).

Do tego proponowana możliwość to rejs kanałem elbląsko-ostródzkim i najdłuższymi na Świecie pochylniami (drugie najdłuższe są w Kanadzie). Szczegóły tutaj: http://www.zegluga.com.pl/pl/page/57/

Pozdrawiam,

Piotr

No to kilka posiedzeń przy Piwku w celu ogarnięcia atrakcji i połączenia tego logistycznie.

No chyba nie będzie wyjścia… :slightly_smiling_face:

No! :u:

Na to wyraźnie reflektuje :slightly_smiling_face: :piwko:

Doszly mnie sluchy, ze glowny prowoder zlotu w Malborku a zarazem nasz forumowy Admin (nie powiem kto to jest) na zlot sie w ogole nie wybiera. Tak sobie mysle, ze musimy zmodyfikowac w jakis sposob te ankiety, tak aby oddanie glosu na miejscowke obligowalo do przyjazdu (sam nie wiem jak to zrobic :slightly_smiling_face: ), bylo by glupio gdyby powstala hipotetyczna sytuacja ze np. 90% osob ktore finalnie pojawiaja sie na zlocie glosowalo wlasnie na alternatywna miejscowke.

Olać prowodyrstwo :slightly_smiling_face: jutro z Piotrem jedziemy oglądać miejscówki

A kiedy ten zlot, że nieśmiało zapytam?

:sunglasses: w piatek

dementuję powyższą informację - to są insynuacje i pomówienia :laughing:

Czy zakładać kolejny temat czy tu lecimy z wyborem pensjonatu?
Myślę o ankiecie wyboru spośród 2 opcji.
Później ankieta na zdobycie największego poparcia dla atrakcji.
Na podstawie tego ułożymy plan.
Szybka decyzja gdzie to umieścić i lecimy z tematem, bo niewiele ponad miesiąc zostało.