wyborcy zdecydowali: Malbork lub żywiec. Do was należy decyzja. JEDNA OPCJA
Do kiedy trwa konkurs ?? ![]()
Do poniedziałku
Jako że wyniki idą łeb w łeb - będzie brana pod uwagę ilość klubowiczów głosujących na daną miejscówkę…
… i ilość potencjalnie częściej przybywających ![]()
i jakim autem, jego kolor, i czy mu dobrze z oczu patrzy, a na końcu i tak będziemy wybierać metodą kulki
czarne i czerwone ![]()
No i jest poniedziałek…
To gdzie w końcu? Elbląg czy Żywiec?
Pozdrawiam,
Piotr
KONIEC WYBOR(ÓW)! 19/18
Policzyłem kto na co głosował… Jest nieźle - ponieważ koledzy ze strefy klubowej podzielili się równo na obie miejscówki
na pierwszy zlot wybieramy Malbork i okolice z przewagą 1 głosu. ![]()
Pozostaje wybrać “OCHOTNIKÓW” na organizację zlotu i termin.
Czy definicją “ochotnika” nie jest przypadkiem, że to z własnej ochoty coś ktoś zrobi? ![]()
To ja się mogę zgłosić częściowo na ochotnika.
W ramach atrakcji o których wiem na teraz powinno udać się załatwić zwiedzanie browaru w Elblągu. Może nawet z degustacją (zależnie od ilości zainteresowanych).
Do tego proponowana możliwość to rejs kanałem elbląsko-ostródzkim i najdłuższymi na Świecie pochylniami (drugie najdłuższe są w Kanadzie). Szczegóły tutaj: http://www.zegluga.com.pl/pl/page/57/
Pozdrawiam,
Piotr
No to kilka posiedzeń przy Piwku w celu ogarnięcia atrakcji i połączenia tego logistycznie.
No chyba nie będzie wyjścia… ![]()
No! :u:
Na to wyraźnie reflektuje
:piwko:
Doszly mnie sluchy, ze glowny prowoder zlotu w Malborku a zarazem nasz forumowy Admin (nie powiem kto to jest) na zlot sie w ogole nie wybiera. Tak sobie mysle, ze musimy zmodyfikowac w jakis sposob te ankiety, tak aby oddanie glosu na miejscowke obligowalo do przyjazdu (sam nie wiem jak to zrobic
), bylo by glupio gdyby powstala hipotetyczna sytuacja ze np. 90% osob ktore finalnie pojawiaja sie na zlocie glosowalo wlasnie na alternatywna miejscowke.
Olać prowodyrstwo
jutro z Piotrem jedziemy oglądać miejscówki
A kiedy ten zlot, że nieśmiało zapytam?
w piatek
dementuję powyższą informację - to są insynuacje i pomówienia ![]()
A kiedy ten zlot, że nieśmiało zapytam?
Czy zakładać kolejny temat czy tu lecimy z wyborem pensjonatu?
Myślę o ankiecie wyboru spośród 2 opcji.
Później ankieta na zdobycie największego poparcia dla atrakcji.
Na podstawie tego ułożymy plan.
Szybka decyzja gdzie to umieścić i lecimy z tematem, bo niewiele ponad miesiąc zostało.