Zlot 6.com.pl - Mylin - 21-23.08.2015

a jak czysta masz ta woda :hmm:

Macias, przecież wiesz że tej wody którą masz na myśli nam nie zabraknie… :sunglasses:

Nie znasz Maciasa mozliwosci chyba…

Jak ostatnio widzialem w Pabianicach kolekcje butelek po wodzie ognistej to zalalbys nimi piwniczke po pas a nie po kostki. Chlop wie o czym wowi, ze sie martwi :laughing:

Co do butelek to jak przez mgłę pamiętam że jak wchodziliśmy do Maciasa na imprę to dużo się zbiło :flushed: :sunglasses: i więcej już nic :laughing: :piwko:

No no, lista ciągle rośnie :laughing:

W takim razie my chcielibyśmy oficjalnie zaklepać miejsce do spania, materace i śpiwory zabierzemy więc może być apartament DLNK (De Luxe Na Kafelkach) :v:

My (tzn. 2+1) tez planujemy przyjazd E24, ale na dziś nie mogę się zadeklarować na 100%
Potwierdzę jeszcze jak tylko sprawa się wyklaruje
Z miejscami noclegowymi to już chyba pomału krucho się robi?

No no no chyba bedzie nas jeszcze wiecej niz w zeszlym roku :laughing:

Z miejsc nie zarezerwowanych została przyczepa iiiii… podłoga.

• Miłosz z rodziną
  • Bogumił z rodziną
  • Helmut z rodziną
  • Mati z rodziną :grin:
  • Rafał z rodziną lub bez :slightly_smiling_face:
  • Morcin i Karolina - wstępnie;)
  • Chico
  • Towarzystwo wyścigowe też wstępnie potwierdzało obecność.
  • Gruby z rodziną
  • Marcus_B
  • Kamila z rodzina

Do kiedy “lista” jest otwarta?

Do 18.08 - Po tej dacie uważam listę za zamkniętą i ostateczną do zakupu żywności…

Ok ,dziekuje :grinning:

• Zibi z rodzina (na 99%)

Cześć. od 20.07 do 09.08 jestem na urlopie i nie wiem jak będzie z zasięgiem, jak bym nie odpowiadał to się nie stresujcie wszystko gra i jest aktualne…do zo :piwko:

Udanego urlopu :v;

Cześć wszystkim.

Zbliża się termin naszego spotkanka, przypominam więc o ostatecznym potwierdzeniu pobytu do 18.08. Po tym terminie listę chętnych będę uznawał za ostateczną :sunglasses:

pozdr
Helmut

Okazuje się że Sołtys wsi Mylin szykuje nam motoryzacyjną atrakcję w postaci ‘złombolu’ czyli wyścigu na pobliskim polu, możemy wpaść pooglądać jak się szrociki obijają, a może ktoś ma coś takiego i przytaszczy na lawecie wtedy może wystartować. :sunglasses: U mnie stoi jeden dawca ale chyba nocka nam nie starczy by go uruchomić :smiling_imp:

pozdr

ps. przypominam o potwierdzeniu obecności .

Moja już drugi raz w tym tygodniu nie chce gadać i staje w losowo wybranych miejscach, jak nie ogarnę jej do piątku to chyba wpakuję ją na lawetę i zawiozę na to pole jako statyczny cel :slightly_smiling_face: ranga imprezy znacznie się podniesie :slightly_smiling_face:

No walczcie chłopaki… bo znów tylko stara gwardia będzie. :sunglasses:

Ja dzisiaj wieczorem bede w polsce i jutro rano odebrac 6 ze Swap Garage.
Dwa dni jazdy testowej i w piatek sie meldujemy :piwko:

Przepraszam Was wszystkich ,ale niestety moja 6 jest jeszcze niesprawna.
Mimo ,ze przylecialem specjalnie na zlot ,to niestety …
Mam nadzieje ,ze jeszcze kiedys bedzie okazja spotkac sie z Wami

Pozdrawiam Was i jeszcze raz PRZEPRASZAM