Zlot 6.com.pl - Mylin - 21-23.08.2015

Pierwsza tak poważna trasa dla mojej e12 . 860 km bezproblemowej, bardzo przyjemnej jazdy za nami.

Dzięki Helmut za organizację.

Dzięki wszystkim , powoli dochodzę do siebie… :sunglasses: Stara gwardia jak zwykle dopisała a młodzi… no cóż… :lup: :wink:

Dzieki za wszystko, moze nie byl to ZLOT ale rewelacyjne spotkanko, oby wiecej takich :piwko:

Dzięki za gościnę i dobre towarzystwo :slightly_smiling_face:

Jak macie jakieś ładne fotki to mi je prześlijcie.

Fota

20150822_184101[1].jpg

20150822_184101[1].jpg

A mlodzi … specjalnie przylecialem na ten zlot ,ale nie stety nie mozna ufac mechanikom.
Naprawde zalezalo mi zeby byc tam z Wami ,a kiepsko byloby przyjechac jakims innym autem.
Pozdrawiam Zibi

Nie bierz tego do siebie, było napisane w formie żartu, wiem że tak czasami bywa.

Nie biore tego az tak bardzo do siebie,ale glupio mi ze zawrocilem Ci glowe i wycofalem sie w ostatniej chwili.
Mam nadzieje ,ze jeszcze kiedys bedzie okazja sie spotkac.

Nie jesteś osamotniony :slightly_smiling_face: U mnie też focha strzeliła na kilka dni przed zlotem i nie było u kogo zrobić na szybko bo wszyscy się urlopują :frowning:
Na dodatek zrobiła nadzieję w sobotę po południu gdy podczas dłubania zaczęła gadać. Niestety brak mocy i trzęsło silnikiem więc nawet spontana musiałem odpuścić :frowning:

Młodzi, przecież na zlocie byli najlepsi z najlepszych, uleczyć m30 to dla nich 10min.

Przy okazji chciałem podziękować gospodarzom, dzięki i do miłego.

mms_20150823_100614.jpg

mms_20150823_100614.jpg

Uleczyc m30 ,to moze i 10 minut ,ale ja mam w swojej m70 :wink:

M70, bardzo mi przykro z tego powodu, w sumie one mało kiedy chodzą dobrze. Więc się nie przejmuj.

Moze i rzadko chdza dobrze ,ale jak juz chodza to niezle zapier… :grinning_face:
Takze przejmuje sie tym ,ze nie moglem sie z Wami spotkac ,a nie ze auto jest niesprawne.
Juz stoi u innych mechanikow i predzej ,czy pozniej znajdzie sie ktos kto doprowadzi moja bestie do perfekcji. :winking_face_with_tongue:

trzech klientów z poznania już mam, możesz być czwarty :stuck_out_tongue:

eeee ja bym nie bral miejsca z poza podium.

wszystko miłosz zależy od kwoty transferu :stuck_out_tongue:

Macias chyba wszystkie znaki na niebie wskazuja ,ze bede 4 z poznania w Twoim warsztacie