To umówmy się tak że jak do końca maja nie będzie innych inicjatyw, to zrobimy powtórkę na Mylinie. Wstępnie druga połowa sierpnia, zrobimy jakąś małą ankietę co komu pasuje i zobaczymy może w tym roku wypali.
No ja dylematu nie mam, w trakcie zlotu BMW-KLUB-POLSKA odbywa sie Rajd Polski jako eliminacja mistrzostw swiata. Nie potrafie sobie odpuscic kibicowania.
Nie widze tu osobiscie jednak konfliktu, przecierz to zupelnie inne imprezy.
Jeden to wielki zlot z konkurencjami sportowymi na poczatku lipca, drugi to kameralne spotkanko porownywalnie niewielkiej grupy pasjonatow nad jeziorem na koniec sierpnia. Nie widze zwiazku, mozna smialo jechac na obydwa. To tak jakbys sie zastanawial czy zjesc sniadanie czy obiad
Jak Helmut mowil o zlocie 6.com.pl to jakos zupelnie nie potraktowalem zlotu BKP jako “zamiast” tylko jako “dodatkowo”
TYch imprez porównywać nie można. U mnie miałaby być pełna rekracja rodzinna z ewentualnym zwiedzaniem najbliższej okolicy. Czekamy jeszcze na inne propozycje, bo moja meta jak pisałem nie jest jeszcze gotowa i część osób musiałoby przyjechać z własnymi kalimatami i śpiworami, a co tu dużo mówić latka nam lecą i coraz mniej jest chętnych taki nocleg…
Dokładnie, to dwa rózne spotkania.
A wracajac do zlotu 6.com.pl dopóki komus nie zlecimy zorganizowania dla nas zlotu, to zlotu nie bedzie. Takie jest moje zdanie, chyba, że ktoś z grona znajdzie cenny czas i zaangażuje się jak dawno temu tak bywało
No dobrze czyli jak tak daleko sprawy już zaszły, to proszę o deklaracje. Odnośnie tej daty. 21-23.08.2015 r. która nam też pasuje.Jak zbierze się grupka osób to ustalimy szczegóły.