Jako że dziadki z forum zajęte są swoimi kuwetami, a w tym temacie (zloty / spoty) swoje już odbębnili - i by forum nie stało się ino wymianą części i usługami i wiedzą powiązanymi z temi zarzucam…
Miejsca:
Koszalin bo zawsze był.
Warszawa bo wszystkim blisko.
Łódź (lub wokół) - bo też blisko wszystkim - a jeszcze nie było. Pabianice się nie liczą
Kto rękawicę podejmuje lub miejscówkę nową proponując z organizacją się angażuje?
Weekend, ale pełny - wieczór piątek do niedzieli wieczór…
Moc jakaś jeszcze jest by u podstaw coś takiego tematycznego zdziałać…?
PR kaowiec Gorg (w Warszawie pomogę nawet)
PS
Polecam galerie w spotkaniach gdzie działy się TAKIE rzeczy - polecam od początku…
PS2
Wiadomo że „gwardia" się np w Poznaniu spotyka lub po TYCH warsztatach i domach - ale to za mało dla nowych, którzy potrzebują się wygadać o swoich kochankach…
G
Fakt - kiedyś to złoty bywały…
Chyba takie turystyczno-krajoznawco-rodzinne były najfajniejsze o
Po latach posuchy w razie co z checia się pisze ma kolejny zlot
Może rzeczywiście zrobić coś w miarę pośrodku kraju i tam gdzie można wykorzystać gęsta sieć naszych autostrad czyli faktycznie okolice Łodzi, Torunia, Łowicza, ewent. Warszawy , może Radomia?
Byłoby fajnie znowu Poczuć ten klimat…
świetny pomysł . " Gwardia " może spotykać się w wąskim gronie, ale miłośników 6 jest zdecydowanie więcej i takie spotkanie dla wszystkich byłoby bardzo pożądane.
Ale problem w tym że ze starej gwardii to już nikt prawie nie ma 6 by nią przyjechać… trza w tej kwestii liczyć na młodych gniewnych, bo nasze pokolenie się wykruszyło…Jak coś fajnego się urodzi to może wpadnę…E23…
Ja z chęcią, nie wiem czy E24 ale “zlepiliśmy” E28 o mocno egzotycznym wyglądzie Serce bije to samo co w szóstce więc od biedy będzie babunia z plastrami po przygodach Ostatnio zamiast BMW to robię wszelkie parchy spod znaku wielu gwiazdek, odechciewa mi się amerykańskiej motoryzacji
Widzę że są chętni na zlot ale brak na organizację. Jak nikt się nie zgłosi, to możemy zrobić powtórkę u mnie, warunki będą już lepsze noclegowo (parę apartamentów już będzie na gotowo).