Zlot na Melinie 2018 Robimy?

Witam
Troszkę nam forum podumiera ale może jeszcze stara gwardia gdzieś tam ma pochowane rekiny.
Możemy spróbować dograć jakiś termin. Wstępnie weekend 14-16.09.2018 r.
Zobaczymy czy ktoś tu jeszcze zagląda i to czyta… :laughing:

pozdr
Helmut

Jestem na tak.

Trochę za późno się za to zabrałem… ten termin już nie aktualny (właśnie ktoś zarezerwował)… może 21-23.09… zobaczymy ile osób się odezwie.

No ja z chęcią bym pooglądał rekiny bez rdzy :slightly_smiling_face: do tego jakaś flacha w 6 też się znajdzie :sunglasses: Do tego nowy aku jest więc na 100% odpali :sunglasses:

21-23.09 mi wstępnie pasuje :smiling_imp:

Dobrze więc wstępna lista na termin 21-23 wygląda tak:

Darek
Mati
Dawid
Flex

Czyli ja go wstępnie blokuje bo ktoś gotowy nam go sprzątnąć.
zobaczymy kto jeszcze się odezwie.
pozdr

Ok pasuje i ten termin :piwko:

Witam,

Dobry pomysł,termin 21-23.09 mi pasuje.
Lokalizacja?

Na Melinie… :sunglasses: www.mylin.pl…

Dla mnie termin ok.

Kurde ale mam spóźniony zapłon. Mi pasował ten pierwszy termin idealnie, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi. No nic, zrobimy dziś w domu naradę…

PS: teraz to nawet sobie przypomniałem, że miałem kiedyś od Ciebie nieodebrane połączenie :flushed:

My wstępnie chętni.

Ok. Czyli robimy… Potwierdźcie mi jeszcze ilości osób to porozdzielamy po apartamentach tak by miało ręce i nogi…
pozdr

U nas nic się nowego nie urodziło, wszystko po staremu :sunglasses:

Czyli na razie mamy tak:

Darek 1+2 ?
Mati 2 + 2
Dawid 2 + 1
Miłosz 2 + 3
Flex ?
Grzegorz Klatka ?
Marcus_B ?

Zasady kwater bez zmian. Rodziny apartamenty single w jednym, lub przyczepa lub u nas. coś się wymyśli.
Plan spotkania również taki sam więc wklejam:

Zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)

w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)

Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec

Ja raczej solo.

wygląda na to, że ja pomimo ślubu też solo :grinning: płakać nie będę :stuck_out_tongue:

:laughing:

to ja jeszcze się dopiszę 1 + 2 chłopaki tyle, że od piątku i tylko do soboty do południa.

Czyli prawie ostatecznie:

Darek 1+2 ?
Mati 2 + 2
Dawid 2 + 1
Miłosz 2 + 3
Flex 1
Grzegorz Klatka - ???
Marcus_B 1
Airmat 1 + 2

Jeszcze Lechu się zastanawia no i nie potwierdził kolega Grzegorz Klatka.

Trzymajcie kciuki za ładną pogodę…
pozdr
Helmut