Zlot na Mylinie 2017

Cześć

Po wstępnych rozmowach z niektórymi członkami z ramienia ustaliliśmy że można by zrobić spotkanko we wrześniu a dokładniej weekend 15-17 września.
Proszę o wstępne deklaracje i ostrzegam!!! liczymy na rekiny więc dla tych co je posiadają a z niewyjaśnionych przyczyn pojawiają się na zlotach czymkolwiek innym będzie odpowiednia nagroda czy jak to zwał… :smiling_imp:
Obiekt jest cały gotowy więc mamy 25 miejsc noclegowych do rozparcelowania…

pozdr
Helmut

No to niech będę pierwszy 3 osoby. Czy będzie jakiś plan działań.

Zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)

w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)

Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec

Drogi Kolego Helmucie proszę jak zwykle o zarezerwowanie trzech miejsc noclegowych
Jak nic się nie stanie to będzie jeszcze mocny rekin :piwko:

pozdrawiam Darek

Też poproszę 1 pokój.

A Ty Darek już nie wymyślaj, jakby co mam w bagażniku 6 linkę holowniczą.

Termin mi odpowiada i wygląda na to, że będę mógł wpaść, dam znać czy będę sam czy +1 jakoś na dniach :wink:

Ja też dołączam, wstępnie poproszę pokój na 2 osoby.

U mnie sprawa jasna - będę sam, tzn. tylko z szóstką :v: :wink:

Bede z rodzinka i dwoma rekinami. Jeden to pies, drugi E23 lub E28 :slightly_smiling_face:

No dobrze to czas na konkrety

Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 15 zł osoba, obiad (grill) 25 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł :grinning: (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)

Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:

1. Apartament dwupokojowy 3 szt - 150 zł doba
  2. Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba
  3. przyczepa - gratis dla singli

UWAGA!!! obiecałem że będzie nagroda dla tych co posiadają rekiny a pojawiają się czymś innym na zlotach więc przechodzę do konkretów nocleg dla takiej osoby to 250 zł doba x 2 = 500 +… :smiling_imp: :sunglasses:

zadatek 100 zł proszę o przelanie na konto (z dopiskiem zlot 2017):
Agnieszka Hellwig 78109017370000000117245909

To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866

pozdr
Helmut

Na dzień dzisiejszy potwierdziły przybycie:

Mati - apartament dwupokojowy
Darek - apartament jednopokojowy
Miłosz - apartament dwupokojowy
Dawid - apartament jednopokojowy
Flex - Jako singiel pewnie przyczepa
Gruby - własny kamper

Marcuc i Airmat - czekam na info

pozdr
Helmut

Marcus_B - Apartament jednopokojowy.

Dokładnie ja mogę zadowolić się przyczepą :wink: Marcus jeśli będziesz jechał z Warszawy to możemy się zsynchronizować bo ja na 95% też będę jechał ze stolicy!

Na dzień dzisiejszy potwierdziły przybycie:

Mati - apartament dwupokojowy
Darek - apartament jednopokojowy
Miłosz - apartament dwupokojowy
Dawid - apartament jednopokojowy
Flex - Jako singiel pewnie przyczepa
Gruby - własny kamper
Marcus - apartament jednopokojowy
Airmat - apartament dwupokojowy

pozdr
Helmut

Flex - Jadę z Warszawy więc możemy się zsynchronizować, będzie raźniej przebijać się przez zatłoczone A2 do Strykowa :slightly_smiling_face:

Co tu tak cicho i czemu taka krotka lista. Bedzie brakowalo zeby w pilke zagrac.

Dobrze, że o tym mówisz, wezmę buty :slightly_smiling_face:

Kajtek już się czai na mecz…

To jest juz nas dwoch. Krzys z pewnoscia tez nie wzgardzi :slightly_smiling_face:

A pogoda na Estadio de Mylino też już zamówiona ?