Po wstępnych rozmowach z niektórymi członkami z ramienia ustaliliśmy że można by zrobić spotkanko we wrześniu a dokładniej weekend 15-17 września.
Proszę o wstępne deklaracje i ostrzegam!!! liczymy na rekiny więc dla tych co je posiadają a z niewyjaśnionych przyczyn pojawiają się na zlotach czymkolwiek innym będzie odpowiednia nagroda czy jak to zwał…
Obiekt jest cały gotowy więc mamy 25 miejsc noclegowych do rozparcelowania…
Zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)
w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)
Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec
Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 15 zł osoba, obiad (grill) 25 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)
Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:
Apartament dwupokojowy 3 szt - 150 zł doba
Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba
przyczepa - gratis dla singli
UWAGA!!! obiecałem że będzie nagroda dla tych co posiadają rekiny a pojawiają się czymś innym na zlotach więc przechodzę do konkretów nocleg dla takiej osoby to 250 zł doba x 2 = 500 +…
zadatek 100 zł proszę o przelanie na konto (z dopiskiem zlot 2017):
Agnieszka Hellwig 78109017370000000117245909
To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866
Dokładnie ja mogę zadowolić się przyczepą Marcus jeśli będziesz jechał z Warszawy to możemy się zsynchronizować bo ja na 95% też będę jechał ze stolicy!