Boooo …nigdy nie było, a każdemu blisko - łacznie z klubem 5 może… - rzucam temat - resztę się wymyśli- żeby było na tym jałowym padoku ciekawie i tanio …
“powyżej 27,53 sztuk aut ma to sens oczywiście” - ciekawym odzewu. …Termin - rodzinny - wakcje etc… ?
Gorg
Łyżwa przyszedł na moje ostatnie zaproszenie - i chociaż nie miałem z nim okazji zwyczajnie porozmawiać - bo się działo - to pomyślałem że jednak warto…!!! coś ruszyć…zaangażować się znowu … może warto qrwa . … mimo kryzysu - ale chodzi o tych którzy już mają te paździochy i 5 i 6…
(mam nadzieję że tych kilku tutejszych mazowieckich się zaangażuje w organizację…)
Podejrzewam że sportowo jakieś lotnisko mogło by (Adam) zaaranżować próby sprawnościowe… przy okazji - reszta - turystyka… z dziećmi itd itp…
PS
Termin - mam nadzieję - pomiędzy różnymi imprezami w Poznaniu …
PS2
pytania są oczywiście z dupy - ale zastanówcię się … - bez względu na stopień potrzeby lub upojenia
Oczywiście po ankiecie upublicznię głosujących !
i jeszcze jedno… jak by impreza miała by być gruba dopuszczam myśl że zaprosimy z okolic mazowieckiego różne marki aut przed rokiem produkcji 88’ na jeden dzień (z koncertem, lansem, przewózką wyścigówkami za kasę zamkniętymi uliczkami miejscowości podwarszawskiej)… jak by co
Wtrącę się do tematu.
Już od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie spotkanie posiadaczy rekinów. Wszystkie “rekiniaste” (6, e12e28, ORR) fora mają “swoje” spoty i zloty (kolejny zlot ORR też już wstępnie jest zaplanowany w maju przyszłego roku), a jakby tak zebrać wszystkich razem wzorem naszych zachodnich sąsiadów ? http://www.sharknosemeeting.com/fotos.asp
Myślę że powoli nadchodzi czas OTWARCIA się klubu 6 na inne “organizacje” o wspólnej myśli i marce (oczywiście mówię tu o joung - ew.old timerach :)) - i trzeba świeżej i twórczej krwi …
Osobiście boję się w tym wszystkim pasjonatów druciarstwa i pseudo tjuningu… bo pasja pasją - ale klasę czeba MNIEĆ :D!
Jeśli wyjdzie nam świetny chociażby wspólny zlot - to już taki puchar to betka!
PS - i sorry za prostackie i tendencyjne pytania w ankiecie - ale tak wyszło - na co dzięń używam ę i ą
I jeszcze jedno: taki wspólny zlot (w moim obecnym toku myślenia o organizacji) - … frekwencja duża i z przedpłatą - dzięki temu (walcząc o częściowy sponsoring będę się mógł wywiązać z takowej umowy)…
chciałem zaznaczyć opcję czwarta i przedostatnia , ale się nie da, więc jak będzie potrzeba to oczywiście nabędę jakieś sześc, ale bania być musi…
Gorg mamy rachunki do wyrównania.
dla mnie super. Jeśli będzie pomiędzy, to może nawet się namówi tego i owego
do tego świnia w kaszy (błeeee), jak niektórzy pamiętają i musi być dobrze. Terminy WPP już znamy