Zloty 2011

jestem za :piwko: :piwko:

Podkreslam, ze zapytanie brzmialo czy robimy z tego spotkania zlot glowny i poszerzamy o dodatkowe atrakcje rozciagajac go np. o kika dni, pytanko naturalnie dotyczylo tylko osob ktore generalnie planuja w ogole pojechac na zlot. Spotkanie odbedzie sie bez wzgledu na podjeta decyzje w sprawie powyzszej.

Pomysl przyszedl mi do glowy, bo czerwiec to zwykle jakos tak miesiac zlotu glownego, jak bedzie gdzieindziej z malo odlegla data to moze z tego wyniknac troche bezsensowna konkurencja i wielu stanie przed wyborem czy pojechac tu czy tam nie bedac w stanie chocby finasowo ogarnac obydwu.

Temat “Zloty 2011” jest ogolny wiec niedlugo otworze inny dotyczacy Oldtimershow, gdzie bedzie mozna troche wiecej pogadac o szczegolach nie zasmiecajac tutaj.

Na Spotkanie bede chcial zaprosic oficjalnie rowniez Panie i Panow z E12-E28.pl

, którzy na pewno licznie przybędą…

ale jak, jak im forum padło :v:

Już żyje :hmm:

Chico jak zwykle z nutką drwiny…ech . Nie do końca jest tak jak myslisz. Wiele osób z forum e12 e28 spotyka się na żywo. Nie pisze się o tym bo i te spotkania nie są tak oficjalne.Trochę młodsze forum ,więc powinno to być jasne, że nie bedzie tak zorganizowane jak 6.com.pl. Ale wszystko podąża w dobrym kierunku,zawsze mogło być gorzej. :slightly_smiling_face:

Idź poskacz na nodze !!!
:grinning: :laughing: :piwko:

Może i mam jedna nogę ,ale za to jaja jak arbuzy kochanieńki!

Nawet jesli by padlo to nie ktorzy naprawde zainteresowani sledza wydazenia i trzymaja lape na pulsie :stuck_out_tongue:
A tacy co mowia ze juz jada, a jak przychodzi co do czego to okazuje sie ze jednak nie bo… to sa wszedzie

HEHE
No tak, w końcu syn to syn :slightly_smiling_face:
Ciekawe jak będzie jesienią :slightly_smiling_face:

:grinning:

Do Berlina chętnie, szczególnie że mam gdzie nocować :grinning:

I dupa, małżonka mnie oświeciła że przecież mamy wesele, zresztą kogoś z forum… :wink:

Tak tak, Jestem za.