Zloty 2011

Myślę że powoli można już dyskutować. Jak zwykle dobór terminów ,a potem miejscówki.
Znamy już terminy YTP?

tia, są na stronie AW.
30-1 V
8-9 VII
24-25 IX
ale dochodzą jeszcze dla wielu wpp, dlatego uważam, że ten kalendarz również należy uwzględnić :wink:

To znaczy, że zobaczymy cię na zlocie ??

:piwko:

Ja bede chcial powtorzyc spotkanko w trakcie Oldtimershow w Berlinie, podobnie lub bogaciej jak w zeszlym roku, tym razem wypada to w okolicach 11-13 czerwca, gdyby wielmozne grono bylo ZA to nie miabym nic przeciwko temu aby temat jeszcze troche rozwinac i zorganizowac w Berlinie zlot glowny 6.com.pl

Jestem za :grinning:

ZA

:slightly_smiling_face:
Zestaw podobny co w zeszłym roku ?? ( pytam o baze noclegowo grilową )

:piwko:

Zalezalo by to od was, zeszloroczna baza czeka w gotowosci.

Też ZA

fajny pomysł - jestem za

z przyjemnością, jeśli będę mógł się wyrwać. Baza super!

U wroga :frowning:
Całkowicie przeciw

Pojedziemy zalansować siłę naszego klubu i aut :wink: 30 rekinów w kolumnie przez Berlin - miny bezcenne :sunglasses: Mam nadzieję, że uda się nam tyle zebrać…

Gdybyśmy byli klubem Pobieda/Warszawa M20 (albo jeszcze lepiej T34) to ja rozumiem taką kawalkadę przez Berlin zakończoną zatknięciem polskiej flagi na Bramie Brandenburskiej. A my możemy co najwyżej zatknąć “w hołdzie niemieckiej motoryzacji - wdzięczni Polacy”? Kudeł, no co ty!

Wróg jest twórcą głównego tematu forum, E24. Designerem był Francuz. Ja jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Myśle ze będziemy mogli zaimponowac Niemcom. Pomysł Kudla podoba mi się, chociaż z ta flaga to lekka przesada. Wystarcza same rejestracje. Nawet termin mi odpowiada, gdyż pare dni pózniej jest koncert Rogera Watersa.

Janusz - dobry temat z flagą - jak się bawić to się bawić - “drzwi rozje..ć okno wstawić” … pewnie za taki numer to nas w tv pokażą :laughing: ja się na Berlin piszę … miejscówka była the best :sunglasses:

Zatknąć flagę to ja mogę po grillu i wszelkich czynnościach odświeżająco - orzeźwiających i nie potrzebna mi do tego szóstka :laughing: Natomiast jak wiesz, święte prawo wojny mówi o łupach wojennych, kontrybucjach czy po prostu grabieniu pokonanego kraju i możesz traktować to w ten sposób, jak już chcesz mieć z tego satysfakcję :laughing: Chociaż twoja przyjechała z Włoch ale jeśli popatrzymy na to z punktu widzenia “krajów osi” to także można to podciągnąć :wink:

Już się pogubiłem w tych dywagacjach kto komu i gdzie powinien zatknąć. Ale nic to! Grunt to zdrowie. Zdrowie! :piwko:
A jak dojadę do Berlina, to jeszcze jedno :piwko: !

jestem za, bo mam zamiar się wystawiać w tym roku :smiling_imp: tylko miłosz liczę na hotel u ciebie dla inkubatora i juniora :v;

Noooo ja jestem jak najbardziej na tak.

Baza. Hmmm. Miodzio byla, no i do tego gril, i podnosnik u Hermana, i to komisyjne ogladanie aut :wink:

Co prawda do czerwca jeszcze troche czasu jest ale nie wiem jak to wyjdzie i moze znow zadzyc sie sytuacja ze przyjade “czyms” wiec podobnie jak w zeszlym roku od razu chcialbym spytac czy juz na miejscu ktos nie zabral by mnie na krzywika :wink:
Ewentualnie zawsze moge byc kierowca gdyby Milosz mial wiecej aut do zaprezentowania na zlocie :slightly_smiling_face: