W tym roku tez nie bedzie zadnych zlotow?? Moze u Helmuta na Agroturystyce?? ![]()
Myślałem zorganizować w Warszawie… Załatwiłbym też trening w Ułężu :u:
Youngtimer jako zlot obowiazkowo, moze zachecic oficjalnie wszystkich jak maja byc mniej wymagajace proby.
Poza tym wszyscy liczymy na majowke w Berlinie ![]()
Majowka w Berlinie jest 100% pewna, spokojna glowa, info juz niedlugo… ale jakos tak mielismy zawsze jakis zlot glowny, bylismy wzorem organizacji dla innych, dobrze mi z tym bylo… ostatnio jakos tak sie dretwo robi, spotkania w malych grupkach, nikt sie na nic zdeklarowac nie chce, moze by cos naprawic…
W tym sezonie to jeszcze większej grupy nie da rady tam przyjąć, chyba że z przyczepami campingowymi .
Chyba częste spotkania na torze w dużym gronie trochę psują ideę osobnego zlotu ale mnie również podobały się zloty krajoznawcze.
jestem za warszawa!! ![]()
chcialem pare razy zrobic spotkanie i przyjechac 6 do warszawy, ale nikt nie byl chetny…
Kiedyś coś brzęczałem o zlocie w Wawie ,to nie było za bardzo chętnych.
W tym roku trzeba pamiętać ,że w kilku dużych miastach w czerwcu jest jakaś impreza sportowa ![]()
Zwiedzac i zobaczyc to mamy co tylko z miejscówką dla tylu osób z autami z autami w rozsądnych pieniądzach może byc gorzej
W pobliżu mamy Zegrze ( olbrzymi zalew ), parę puszczy i mnóstwo ciekawych miejsc w samym mieście. Kiedyś myślałem o Kazimierzu nad Wisłą - ok. 100 km od Wawy. Miejsce doskonałe na takie wypady. Stare miasteczko z korzeniami Żydowskimi. Trochę info o nim http://www.kazimierzdolny.pl/ Kazimierz Dolny – Wikipedia, wolna encyklopedia Może taka lokalizacja zlotu ? W zasadzie wszyscy mają dośc blisko oprócz Koszałkowa i Szczecina, no i może Berlina ![]()
dla mnie spoko
ja moge i do Kazimierza i do Warszawy, bo Koszałkowo to dla mnie wyprawa dalej niż do Francji.
ze swojej strony moge zaprosić na XIII Podkarpacki Rajd Pojazdów Zabytkowych 18-21 maja ![]()
pozdr
Raz byś swojego Francuza przywiózł do domu. ![]()
Ja mam wszedzie blisko, jak zwykle e30 baur przyjade.
Jesli jak zwykle to chyba Astra ![]()
chico, w sumie mam plan pojechac troche w polske jakos w okolicach czerwca/lipca, to kto wie, kto wie
jest to jakis plan!!
omijaj okolice stadionów ![]()
W zeszłym roku liczyłem na zlot wrześniowy w Koszalinie ale nie wypaliło. Mam nadzieję że w tym roku będzie można gdzieś pojechać też jestem za zlotem krajobrazowym.
To może w tym roku góry? Żywiec, Bielsko-Biała i okolice?
To juz było dwa razy ![]()
Tylko kwaterę gdzieś poza Warszawą wymyślcie, bo korki to ja mogę u siebie także pooglądać ![]()
Poddaję pod rozwagę 2 miejscówki, która byłaby dobrą bazą wypadową do Ułęża, jak i do Kazimierza.
Jeżeli byłaby ogólna chęć aby odwiedzić Mazowsze (Kozienice), to mogę dowiedzieć się jaki byłby koszt w tych miejscu, jak i sprawdzić kilka innych?
http://rycerski.com.pl/index.html
lub
Proszę o opinie co do zlotu w okolicy Kozienic oraz o sugestię co do terminu i teoretycznej ilości osób (abym wiedział o co pytać)
Pozdro
Karol