Jak Wam się podoba “Francja elegancja” ?

Jak Wam się podoba “Francja elegancja” ?

spoks też mam żółte światła tylko że żółte bańki założone na żarówki
Dla mnie bomba. Zawsze chcialem zalozyc. Do tego jescze mahle ze zlotym srodkiem!
a co na to konserwator zabytków ![]()
Eee, daj spokój - on też będzie zachwycony. Przecież to bardzo ładne światła.
Bajer.
Bardzo ładna modyfikacja, pasuje do Twojego auta. ![]()
Żółte tablice - żółte światła - idąc dalej … “żółte papiery” - drzwi bez klamek … strach się bać … ![]()
Fajnie to wygląda - łądnie współgra z kierunkami … - to czymś te nasze bliźniaczki będą się różnić … ja nie planuję żółtych lamp … chyba, że znów zobaczę na żywo i … ![]()
Żółte papiery to my wszyscy powinniśmy mieć. Kiedy dłubię się przy aucie w garażu i mijają mnie sąsiedzi wszyscy uśmiechają się jakoś tak miło i łagodnie… “Gdziekolwiek się pokaże w krąg uśmiechnięte widzę twarze” - to jest właśnie syndrom wariata.
Git!
Jak jest z polskim prawodawstwem jeśli chodzi o taki francussski design… ?
myślę że nikt do Janusza się nie przyczepi … żółte tablice - czyli tak ma być ![]()
he he fajne, ale faktycznie jest coś na rzeczy bo ostatnio czytałem że nawet jak masz auto które było wyprodukowane z żółtymi to trzeba zmienić na białe.
Snilo Ci sie moje E3?? ![]()
Aż tak to nie jest - jak auto jest zarejestrowane jako zabytek i w białej karcie jest pokazane z żółtymi lampami to tak ma zostać. Natomiast rozeznawałem temat od strony praktycznej - jak to w Polsce - ustawa jest a Pan Władza wykonuje swoją powinność wedle uważania. Mówiąc krótko nie czepiają się.
Janusz znaczy,że już jesteś trafiony
Pamiętam twoje oczy jak pierwszy raz przyszedłeś do mojego garażu
I te dziwne pytania
A ty się patrzyłeś na mnie jak na wariata jak ci mówiłem pogadamy za rok :piwko:
Prorok jaki czy co?