Życzenia dla Miłosza i Jego Drugiej Połówki

Pomyślałem, że skoro nasz klubowy kolega zmienia dzisiaj swój stan warto, abyśmy upamiętnili ten wyjątkowy dzień na forum.
Wpisujcie życzenia:)

Miłosz,

życzę Wam szalonych przejażdzek tych za kółkiem i nie tylko:) Szalonych dni i nocy, a przede wszystkim uśmiechu na co dzień.

NAJLEPSZEGO!!!

Wlasnie wlasnie!
Miloszq 1000 lat Wam zyczymy i zeby w zyciu bylo Wam lekko. Gromadki pieknych 6-tek i jeszcze piekniejszych dzieci!!!

Kasia i Damian.

No to powodzenia na nowej drodze :exclamation:

100 lat 100 lat… Niech im gwiazdka pomyślności … IIII Jeszcze jeden i jeszcze raz … Zdrowia i Pomyślności na Nowej Drodze Życia :grinning:

gratuluje decyzji i pomyślności życzę :exclamation:
żeby Wam się wszystko układało, a kraj wroga był przyjazny :sunglasses:

6 do ślubu się spisało :question:

Wszystkiego naj na nowej drodze życia!!

ps. i czym wkońcu jedziesz na ślub?

wszystkiego najdluzszego, stiooo liiaaaaat, oby wam sie, niech wam gwiazdka pomyslonsci swieci forever :slightly_smiling_face: !!!

PS
A ty Milosz nie zapomnij na jakims spotkanku o flaszeczce weselnej, zeby utrwalic te wszystkie zyczenia :laughing:
POWODZENIA!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!! od Grubego :sunglasses:

wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego, życia spokojnego, dziecięcia (lub dzieci) zdrowego od Majka zakręconego

100 lat!!!

czekamy na weselną

życzę Wam wszelkiej pomyślności, niejednej szóstki - równiez w lotto, zdrowia i wytrwałości w w walce z rzeczywistością.

Wrucilem do swiata zywych :slightly_smiling_face:

Bardzo dziekuje za zyczenia, jestem bardzo szczesliwy , 6 spisala sie rewelacyjnie i wcale nie byla zasdrosna, mamy w (trojke) wiele slicznych zdjec z ktorych kilka najciekawszych napewno lada chwila opublikuje na forum.

A flaszka weselnej bedzie na lipcowym zlocie i to nie jedna :slightly_smiling_face:

wszystkiegio najlepszego na nowej drodze :slightly_smiling_face: oby ta droge przmierzac beemka :slightly_smiling_face:

[quote=“MIŁOSZ”]
Wrucilem do swiata zywych :slightly_smiling_face:

Chyba jeszcze nie bardzo,no wruciłem sie trochę inaczej pisze -ó- :laughing:

oj tam, kolega pisze na lekkiej bani, ale to zupełnie zrozumiałe :slightly_smiling_face:

Wszystkiego najlepszego młodej parze :slightly_smiling_face:

“Kocham i rozumiem młodzież”-raczej!!! :smiling_imp:

Wybralem kilka zdjec.

dla mnie bomba :grinning:

Jestem pod wrażeniem - extra się prezentujecie w trójke – tylko pogratulować.