ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów,
żeby Was palce nie bolały od pisania postów,
śmigiełka śmigały bezpiecznie i bezproblemowo,
żebyście mieli co wlać :sunglasses: , do baku…
Na Święta i Nowy Rok :arrow_right:

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ starszego w garażu :grinning: I wszystkiego najlepszego w nowym roku

Zdrowia i 6escia za kolkiem i w domu :slightly_smiling_face:

I żeby korozja była czymś co przydaza się innym i to gdzieś daleko. (oczywiście innym markom, żeby ktoś źle nie zrozumiał)

Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim koleżankom i kolegom z forum życzy Tommy.

Ja dołącze się do tych wszystkich życzeń i Wesołych Świąt

A ja życzę wszystkim 40% szpery.

A jak ktoś nie chce?? :wink:

To chętnie zamienię się z kimś takim :wink:

Dobra, tylko problem tkwi w mikołaju, który się upiera, że nie dostane niczego do BMW :slightly_smiling_face: miałem jakiś przeciek o skarpekaach, cz krawacie ale o dyfrze cisza :confused:
:grinning: :grinning: :grinning:

zmień mikołaja kolego, ja słyszałem, że śnieżynki robią pięknie prezenty, bo umią, bo lubią - bo chcą :exclamation: :exclamation: :exclamation:

no tak
:grinning: :grinning: :grinning:

Z mikołajem jak z mechanikiem - trzeba zmieniać aż się trafi na właściwego :laughing:

też dołączam się do życzeń : WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT. Życzę każdemu żeby jego szóstka (siódemka) sprawiała radość z jazdy i żeby odwiedzała warsztat TYLKO do rutynowych przeglądów. :sunglasses:

Zdrowia, szczescia pomyślnosci , życzy Eryk :slightly_smiling_face:

Z Poznania też śle najlepsze życzonka

Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj znad morza oraz zlotu gdzie zjawi się 99% zalogowanych posiadaczy 6 i 7. :wink:

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia,szczęścia,pomyślności oraz :face_with_rolling_eyes: pieniędzy na BMW :smiling_imp: przesyła Michał

POGODNYCH SWIAT I POMYSLNOSCI W NOWYM ROKU!!!
(Moja sniezynka byla juz ponoc w ASO po prezet :grinning: - w sobote sie wszystko wyjasni)
PS
Fajnie by bylo powiesic sobie w nowym roku jakis tematyczny kalendarz - troche materialow ze zlotow juz sie chyba uzbieralo zeby cos wybrac…

Wszystkiego najlepszego z Lodzi :slightly_smiling_face: