02.02.2008, g. 15:00 Imprezowa kumulacja

Ja niestety nie jestem w stanie… Helmut na wakacjach z tego co wiem… a Wojtek bardzo lubi swoją pracę :laughing:

właśnie miałem zadać to samo pytanie :piwko:

GRATULACJE !
…chodz nie wiem o co biega dokladnie. To jast nowy garage oficjalny z kasa fiskalna czy kolejny otworzyles? Bo przeciez kiedys bylem u Ciebie na warszawce, ale teraz nie kojaze adresu.
Pozdro

P.S.
Wstep maja 6chy czy BMW z M30 ? Jak to jest w regulaminie, bo druk tak maly ze nie moge przeczytac.

Z kasą fikalną zawsze był :grin: Z tym, że teraz to tak na bogato :v:

Hehe, nie wiem co na to współorganizatorzy :??:

Regulamin jest bardzo rygorystyczny. Podstawa to nieprzeciętna "bogata"osobowość no i flaszka w kieszeni :wink:

Zdruffko KOLEDZY, ja siedze w domu na antybiotykach :\

Skoro ja tez dostałem zaproszenie na maila (a do 6 nawet sie aktualnie nie przymierzam), to chyba można przyjechać nawet rowerem :slightly_smiling_face:

Gratulacje dla Adama za warsztat i pomysł na spotkanie. Nie przepuszczę takiej okazji.
Do zobaczenia.
P.

Adam, możesz zapodać jakąś mapę ? Gdzie szukać tego 19 kwiernia.
Moje BMW wie gdzie to jest, ale samo nie pojedzie…

no wlasnie … albo jakas przylegla glowna .

mam nadzieję że to widać

punkt A to salon Opel, dobrze widoczny

punkt B docelowy chyba za daleko pojechalem, ale to juz po numerach znajdziecie :grinning:

Juz
mam wbite w nawigacii

ja tez :laughing:

Dziekuję Andrzeju :sunglasses:

ty to jesteś :sunglasses:

będziesz jakimś wynalazkiem, czy 30 lat minęło :v:

na 6 jest kartka “nie budzic” … niestety bede pelnoletnia e32 no ale z m30 :grin:

ale się kroi impreza, z tego wszystkiego trzeba dzisiaj porządki porobić, plac zamieść i mięso w marynatę wrzucić żeby dostojnych jegomości podjąć… :grinning:

ŁADNIE się ubrać! bo zdjęcia BEDO…do prasy :0 :grin:

(…)podmyć i uczesać :grin: