02.02.2008, g. 15:00 Imprezowa kumulacja

Szykować się wg. idealnego ideału mężczyzny: ogolony, umyty, lekko podpity :laughing:

a jakiej marki WD40 bedziemy spozywac :question:

żółte białe i mieszane…i soczek może jaki 1 będzie…

Tež troche czeskej

Nic Wam nie zaszkodziło :question: jak sie czujecie :laughing: :question: Mam nadzieje, że nie najgorzej ale upewnimy się za parę godzn :stuck_out_tongue:

właśnie wszyscy padli, a ja posprzątałem :laughing:

:laughing: hehe to pięknie… pięknie… :stuck_out_tongue: :piwko:

Melduje - dojechaliszmy o godz szostej rano.
Adam dzieki za wspaniala impreze. ciesze sie ze was znowu zobaczylem.
Karol szerokej drogi

Pozdro Irko a Kamil

Kurcze Irko :exclamation: Szybko trzeźwiejesz… jesteś naprawdę niemożliwy :piwko:

ja prawie juz dochodze do siebie :laughing: byly loty nieprzecietne i impreza jakiej jeszcze nie bylo :grin:

pozdro dla wszystkich co byli i wielki szacunek dla chlopakow z Czech :sunglasses:

Loty powiedziałbym nawet wysokie, kierownik warsztatu wczoraj kręcił się do odcinki także było jak być powinno :laughing:

Pozdrowienia dla wszystkich

Zmapowałem się i odcinka była przy 8tyś. Całe szczęście Filipowi nie udało sie nikogo chipować :grin:

nie mamy pewnosci czy sie nie udalo :laughing:

nie udało się - odcieło go szybciej niz Adasia, a ja juz w domku i popijam drinka z kobitką moją. Bardzo się cieszę ze sie znów spotkaliśmy w większym gronie, tęskniłem już za kilkoma gębami

ja tez juz w domku :laughing: im blizej chaty tym szybciej 7 jechalo … az prawie zamknelo budzik :astonished: impra dobra ale za krotka :grin: jeden dzien pijanstwa to stanowczo za malo :piwko: pozdro dla chlopakow z czech :pa:

jakies fotki moze poprosimy dla tych ktorzy nie byli, badz nie mogli :frowning: :frowning: :cry:

kilka fotek :grin:

heh :cry:

na ostatniej bardzo mi się podoba bliskość Adasia i Filipa… :bulb: ładnie chłopaki razem wyglądają, aż miło popatrzeć :sunglasses:

Aha , a na zdjeciu z Mańkiem widać ,że juz mu visco nie wyrabia i zaczyna się grzać :laughing: .