Witam, z pryjemnością informuję, że jest spotkanie u Pawła 22 października w piątek
Proszę przygotować się na 20 - 30 złotych zrzutki na drobny poczęstunek do kielicha
Alko przynosimy takie jak lubimy
Finki, bronki etc ![]()
W razie czego bardzo proszę o wiadomość prywatną w celu ustalenia szczegółów, pozdrawiam,
Kuba
Słyszałem, że Łyżwa będzie, to prawda ![]()
tak?! to ja też przyjdę ![]()
Super, bo dawno Cię nie widziałem ![]()
jeśli wpadnę to pewno późno, zachowajcie kontaktowość ![]()
Jeszcze nie przyjechał, a juz warunki stawia ![]()
Chmmm, nowy, a już ma stanowcze zdanie, czesć kim jesteś ![]()
wlasnie dobre pytanie…kim jestes
![]()
GOŚCIEM - przecież przedstawił się. Na tej stronie może pisać kto chce bez zarejestrowania się. O to chodziło aby każdy miał dostęp do naszych spotkań i mógł się na nich pojawić ![]()
To nie gość tylko ja, nie wiem jak to się stało ale nie byłem zalogowany i tak wyszło, poza tym nie jestem tu moderatorem, więc nie mogę tego zmienić…
Adas ty zawsze potrafisz mnie rozsmieszyc
nie wnikam nawet jak ty to zrobiles dobrze ze sie chociaz przyznales ![]()
taaa.. no wiem, znowu dałem ciała. ale w dzisiejszych czasach trzeba szanować pracę a jak szef zaprasza na kolację to trzeba tydzień nie jeść żeby myślał że głodem przymieram ![]()
Ja tez nie wiem jak to zrobiłem ![]()
Cholercia - normalnie czeski film - nikt nic nie wie ![]()
jak czeski film i nikt nic nie wie a w dodatku nie wiadomo o co chodzi …to chodzi o KASE!!! HIHIHIHI ![]()
Mam nadzieje że uczestnicy spotu zadowoleni
Panowie znów cała reklamówka fińkiego szkła była do wyniesienia z rana, także forma nadal mobilna ![]()
Pawelku zima idzie trzeba forme trzymac
a spotkanko jak najbardziej udane bylo i jak zwykle w sumie jako ostatni z Kuba opuscilismy twoje miszkanko ![]()
Mama zadowolona że cały wróciłes do domu, szwagier długo jeszcze sie błąkał zanim trafił ![]()
Łyżwa, Tobie to nawet uwagi nie zwracam ![]()
A spotkanko zakończyło się nawet szybko, jakoś trochę po północy byłem w domku
A oczywiście jeszcze jak zwykle towarzystwo dopisało ![]()
Trzeba wziąć pod uwage że wszyscy przybyli zaraz po pracy i co po niektórzy z rana znów do niej śmigali. Co do grona które sie miało zebrać a sie zebrało, to może to przmilczmy. Tak czy inaczej jest nas paru bywalców i spoko.
. Mamy nadzieje że kolacja u szefa była dobra Arturku
A jasio był przygotowany
I do tego sałatka ![]()