wrescie namacalnie sprawdziłem swoje autko . na dzisiejszym spotkaniu BMW w Łodzi pojawiły się trzy “6” , więc staneliśmy M6, ja i dwie E30 na VANOSIE.
rezultaty: M6, ja prawie na zderzaku M6 , później długo, długo nic i reszta peletonu…
Moja Szucha będzie w tym czasie w Koszalinie
Ale mnie niestety tak jak mówilem wcześniej nie będzie.
Będę tydzień wcześniej i zostawię Szuchę Dawidkowi - jest parę rzeczy do zrobienia
Nasze auta nie są pierwszej młodości… Szóstka nie równa szóstce, bez względu czy to M635 czy 635CSi w automacie czy w manualu, to już nie fabryka, a najlepszym porównaniem będzie ściganko w Bagiczu
i tak niezaleznie od tego kto ktory bedzie i o ile szybszy od innych to zabawa bedzie przednia a i bez niespodzianek napewno sie nie obedzie i ktos moze sie mocno zdziwic a inny pozytywnie zaskoczyc wiec pozostalo nam tylko czekac spokojnie do wrzesnia
Nikt nie powiedział, że ściganko jest wyznacznikiem stanu ogólnego auta, tylko porównanie i naoczne sprawdzenie koni które pozostały w Naszych cackach Poza tym jest to fajna forma zabawy
Adas to też niedo końca, moja 6 trzyma idealne cisnienie na kazdym garku a i tak bedzie ostatnia, a mysle że nie straciła wiele koni w stosunku do fabryki.