635 CSi <=> M6

wrescie namacalnie sprawdziłem swoje autko :smiling_imp: . na dzisiejszym spotkaniu BMW w Łodzi pojawiły się trzy “6” :sunglasses: , więc staneliśmy M6, ja i dwie E30 na VANOSIE. :smiling_imp:

rezultaty: M6, ja prawie na zderzaku M6 :wink: , później długo, długo nic i reszta peletonu…

tak więc, chyba nie mam się czego wstydzić :question: :question:

mam prośbę, pozdrów użytkownika czarnej M6 :wink:

Pozdrowienia od całej Warszawki oczywiście :cry:

Zgadzam się Pawełku - ale ja chciałem ogólnie od użytkowników forum 6 :wink:

może się da namówić na koszałkowo :smiling_imp:

p.s.
a tak właściwie to coś mi się obiło o uszy w szczytnej, że przewidujecie jakiś pomiar czasu na 400 :question: :question:

wszystko zoabczysz - jak na razie mało osób sięudziela, że chce jechać i … :face_with_rolling_eyes:

dlatego się pytam, bo jak mu podsunąłem pomysł, to się napalił :sunglasses: , natomiast co do mnie, to nie będę miał urlopu, jedynie mogę dotrzeć w piątek w nocy :frowning:

to weż bezpłatny - kurcze dla mnie to całe wakacje, choćbym miał na głowie wszystko stawiać to pojadę… :smiling_imp:
Masz 1,5 miecha pokombinuj :bulb:

to nie jest kwestia tego, że nie mam urlopu, tylko układów w firmie :wink: , ale na pewno będę kombinował :confused:

2 dni na pewno dasz rade :sunglasses:

Ja też urlopu nie wyrwe, ale na 3-4 dni wpadne :laughing:

Moja Szucha będzie w tym czasie w Koszalinie :wink:
Ale mnie niestety tak jak mówilem wcześniej nie będzie.
Będę tydzień wcześniej i zostawię Szuchę Dawidkowi - jest parę rzeczy do zrobienia :face_with_rolling_eyes:

Nasze auta nie są pierwszej młodości… Szóstka nie równa szóstce, bez względu czy to M635 czy 635CSi w automacie czy w manualu, to już nie fabryka, a najlepszym porównaniem będzie ściganko w Bagiczu :bulb:

jestem jak najbardziej za… :smiling_imp: tylko mam nadzieję, że będzie to sobota lub niedziela… :confused:

Ściganko i tak nie pokaze w jakim stanie jest auto tylko ile z siebie jest w stanie wykrzesać, a jedno z drugim nie idzie w parze :sunglasses:

łoj tam czepiasz się… :smiling_imp:
natomiast wiem, że w łodzi budują hamownie podwoziową… i wiem też, że przewidują znaczne zniżki zaraz po uruchomieniu :sunglasses:

i tak niezaleznie od tego kto ktory bedzie i o ile szybszy od innych to zabawa bedzie przednia :sunglasses: a i bez niespodzianek napewno sie nie obedzie i ktos moze sie mocno zdziwic a inny pozytywnie zaskoczyc :exclamation: :wink: wiec pozostalo nam tylko czekac spokojnie do wrzesnia :face_with_rolling_eyes:

Nikt nie powiedział, że ściganko jest wyznacznikiem stanu ogólnego auta, tylko porównanie i naoczne sprawdzenie koni które pozostały w Naszych cackach :bulb: Poza tym jest to fajna forma zabawy :grinning:

Adas to też niedo końca, moja 6 trzyma idealne cisnienie na kazdym garku a i tak bedzie ostatnia, a mysle że nie straciła wiele koni w stosunku do fabryki. :cry:

Nie dramatyzuj :bulb: Ja rok temu miałem najdłuższy czas na 1/4 mili, nawet Bartka 735i była lepsza :face_with_rolling_eyes: