635 Csi Rally A-gr :-)

Witam
coraz blizej do rajdówki :wink:

przepraszam ze zdjecia nie sa w kolejnosci, postaram sie to poprawic :slightly_smiling_face:

fura budowana z mysla o luznych nawierzchniach, szuter +snieg
planowany wyjazd na zime( evo 1 :wink: )

teraz czyszczenie, i gruntowanie

postaram sie dodawac foty na bierzaco

pozdro

tu jest w odpowiedniej kolejnosci :wink:

Stary…co CI można napisać?

Zajebista maszyna się zapowiada! Ale to i tak za mało odzwierciedla.

Życzę powodzenia i jak najmniejszej obsuwy czasowej.

Pozdrawiam!

Klatka nie ma co, konkret jest. Ciekawą broszurkę masz. Życzę powodzenia i ukończenia projektu.

Czy te blacharskie kaligrafie możesz zeskanować i podrzucić do Adminów… ?
Projekt kozacki!!!
POWODZENIA!!! :slightly_smiling_face:

Wytrwałości… miejmy nadzieję że gdzieś się spotkamy i powalczymy razem.

chapeau bas…
nic dodać, nic ująć - bardzo fajna praca, dużo jej, ale wygląda bardzo porządnie :sunglasses:

Panowie,

czy ktos z Was miał kiedykolwiek w ręku lub widział gdziekolwiek księgę pt E24 Rally by BMW Motorsport??
podobno coś takiego istnieje , ale google mam za słabe i namierzyc nie moge ;-))
Bede dzwonił dzisiaj do Tadzia Myszkiera, może on coś wymysli , liczyłem, ze moze ktos z Was… :slightly_smiling_face:

pzdr

nasze forum, to raczej Towarzystwo bardziej rzekłbym Wyścigowe, ale może ktoś trafił :wink:

ze wyscigowe to ja juz wiem, ale moze kiedys , np po tej zimie ( o ile mnie nawiedzicie) uda mi sie troche Was przestawic na rajdy , nie rezygnujac z wyscigów ;-))

wole zapytac, a nóż , widelec :wink:

wrzuciłem kilka nowych zdjeć , ale nie chce mi sie tego wrzucac na forum, z lenistwa :wink:

moze kiedyś sie pozbieram zeby wszystko tu powklejac, zobaczymy :slightly_smiling_face:

poki co skladamy caly zawias i hamulce
w sobote przychodzi magik z tigiem i robimy kolektor wydechowy z całym wydechem
relacje dorzuce do galerii

jak przyjdzie obrotomierz i vems, zabierzemy sie za upinanie srodka , ale to jeszcze… :wink:

może w koncu kiedys wyjedzie :slightly_smiling_face:

dla ciekawych fotki:

przyszło pare dupereli wiec wrzucam nowa porcyjke :slightly_smiling_face:

uwagi mile widziane

enjoy :wink:

Poliuretany zamawiałeś czy sam robiłeś?

powerflex

“nasze forum, to raczej Towarzystwo bardziej rzekłbym Wyścigowe, ale może ktoś trafił”

o rany ktore to forum!? gdzie?

znow nie uwazalem…

Witaj, jak postępy w pracy, widzę, że brak jest aktualizacji i cisza taka, jakbyś się na projekt obraził :wink:

Elo

ufff jezdzi :wink:

po roznych perturbacjach lokalowo-czasowo-finansowych wyjechala z garazu :grinning:

jest jeszcze pare rzeczy do poprawek,troche w chlodzeniu, troche w srodku, pare dupereli i obudowanie spodu plus płyty, ale najwazniejsze ze skreca hamuje i fruwa tak ze obraz sie rozmazuje :wink:
4.45+dogleg robi robote :grinning:

teraz sezon na nauke zestawu, wiec mam nadzieje ze gdzies sie zobaczymy :slightly_smiling_face:

Brawo! :piwko:

Wygląda fajnie. Może byś zrobił krótki opis dla niewtajemniczonych - jaka grupa, ile wykręciłeś mocy itd. No i oczywiście opis tych tajemniczych przełączników, lampek i wyświetlaczy w kokpicie!

nie wiem, czy zasłużyłem juz na dostep do pewnych czesci forum,
ale może lepiej w dziale motorsport :wink:

Ja też nie mam dostępu do motorsport, więc napisz tutaj.