Koszulki i breloki były są i napewno ich będzie przybywać
W sumie jest czerwiec - ale znając życie i tak czasu będzie mało.
Więc może by się tak zastanowić nad KALENDARZEM na 2005 r.
oczywiście z 6 w roli głównej
Mam możliwość zrobienia takowych kalendarzy nawet w niewielkiej ilości do formatu A3+ (jest to format 320x450 mm) i bardzo dobrej jakości (druk cyfrowy) dam rade też załatwić bardzo interesującą cene za 1 szt.
Nieposiadam jednak zdjęć w bardzo wysokiej jakości (te z internetu są wszyscy wiedzą jakie) a zdjęcia mojej byłej 6 co tu dużo mówić też zrobione cieniutkim aparatem.
Więc myśle że trzeba ten temat zacząć już drążyć - bo jak to w życiu z czasem bywa - zawsze go mało.
Proponujcie - i jak ktoś będzie miał jakieś zdjęcia bdb jakości - to po przesłaniu do mnie - jakiś EXTRA projekt bym mógł wymyślić.
oczywiście - jak najbardziej - jak by coś to czekam na propozycje - dla zainteresowanych podam ftp - a potem podeśle projekt
(tylko trzeba podesłać mi zdjęcia)
a i jeszcze jedno pytanko - może ktoś kto robił nadruk na tych koszulkach - może ma to w wersji *.eps, *.cdr, *.pdf
jak robić to robić - i kalendarz też mógłby zawierać te informacje i logo co na koszulkach
no właśnie o to chodzi - co do kalendarza na 12 miesięcy to też nie ma problemu (jedyny problem to cena - będzie 12 x droższy - ale zato indywidualny może być)
więc proponujcie dalej i czekam na zdjęcia
niestety do strefy klubowej nie mam dostępu (niemam jeszcze E23 ani e24) - wkrótce będzie - a niezdążyłem skopiować niektórych zdjęć ze zlotów
jeśli dostane jakieś zdjęcia to napewno zrobi projekcik i wkleie link