A może teraz coś nowego ?

Koszulki i breloki były są i napewno ich będzie przybywać

W sumie jest czerwiec - ale znając życie i tak czasu będzie mało.
Więc może by się tak zastanowić nad KALENDARZEM na 2005 r.
oczywiście z 6 w roli głównej :wink:

Mam możliwość zrobienia takowych kalendarzy nawet w niewielkiej ilości do formatu A3+ (jest to format 320x450 mm) i bardzo dobrej jakości (druk cyfrowy) dam rade też załatwić bardzo interesującą cene za 1 szt. :wink:

Nieposiadam jednak zdjęć w bardzo wysokiej jakości (te z internetu są wszyscy wiedzą jakie) a zdjęcia mojej byłej 6 co tu dużo mówić też zrobione cieniutkim aparatem.

Więc myśle że trzeba ten temat zacząć już drążyć - bo jak to w życiu z czasem bywa - zawsze go mało.

Proponujcie - i jak ktoś będzie miał jakieś zdjęcia bdb jakości - to po przesłaniu do mnie - jakiś EXTRA projekt bym mógł wymyślić.

Super pomysł :laughing: Myślę, że na tym kalendarzu powinny się znajdować zdjęcia z naszych spotkań.

oczywiście - jak najbardziej - jak by coś to czekam na propozycje - dla zainteresowanych podam ftp - a potem podeśle projekt
(tylko trzeba podesłać mi zdjęcia)

Brawo :exclamation: Kalendarz klubowy cool :sunglasses: jestem za i coś mogę podrzucić
Apropos gadżetów dobrą kurtke widziałem oto link

a i jeszcze jedno pytanko - może ktoś kto robił nadruk na tych koszulkach - może ma to w wersji *.eps, *.cdr, *.pdf
jak robić to robić - i kalendarz też mógłby zawierać te informacje i logo co na koszulkach :wink:

Poproszę @ na prywatną wiadomość, to wyślę fotki i to co jest na koszulkach…

A może się trafi jakaś miłą ładna kobieta na tle “6” :question:
Adaś ile taka sesja mogłaby kosztować :question:

Dobry pomysł, też o tym myślałem. Kubuś znajdź dziewczynę i o koszty sesji się nie martw :grinning:

Właśnie - niezła panienka wyglądałaby extra na tle 6 ---- albo odwrotnie ładna 6 na tle dziewczyn :wink:

właśnie jest już bardzo wstępny wzór kalendarzyka
oczywiście czekam na dalsze propozycje i zdjęcia

co wy na to ??

kalendarium może być też po prawej i lewej stronie a w środku jakoś ciekawie bym zdjęcia wmontował :wink:

Dla mnie bomba…
Zastanawiałem sie nad fotkami, ale w krótce prześlę, myślę, że w przyszłym tygodniu, ponieważ jutro rano wyjeżdżam na krótki urlop…

Ja osobiście widziałbym kalendarz 12 stronicowy - gdzie jeden miesiąc to zdjęcie jednej szóstki któregoś z nas. Sami byśmy wybrali które umieścić :grinning:

To ja się niedoczekam swojej na zdjęciu :cry: Rok musiałby mieć powyżej dwunastu miesięcy :wink:

Areczku - my możemy “zarezerwować” jeden miesiąc (ja bym widział kwiecień) i umieścić fotkę naszych 5 szósteczek :grinning: :grinning: :grinning:

A dlaczego kwiecień?

no właśnie o to chodzi - co do kalendarza na 12 miesięcy to też nie ma problemu (jedyny problem to cena - będzie 12 x droższy - ale zato indywidualny może być)

więc proponujcie dalej i czekam na zdjęcia :laughing:
niestety do strefy klubowej nie mam dostępu (niemam jeszcze E23 ani e24) - wkrótce będzie - a niezdążyłem skopiować niektórych zdjęć ze zlotów :wink:

jeśli dostane jakieś zdjęcia to napewno zrobi projekcik i wkleie link :grinning:

dlatego kwiecień - bo ja jestem z 1 kwietnia :laughing:

Prima aprylis :laughing:

o - spoko - ja też jestem z kwietnia - tyleże 15 :wink:

ale ja jestem z pierwszego - więc mam pierwszeństwo :wink: :laughing: