oczywiście ![]()
ja jestem z grudnia, to pół roku wcześniej - jestem według tego naj, naj pierwszy
Tylko nie wiem o co chodzi, ale obiecuję, że zaraz przeczytam ![]()
hehe - w sumie grudzień to 12 miesiąc ![]()
Kurcze, nie dali się nabrać… ![]()
Ale blisko byłem ![]()
Spoko - WójekDobraRada jest na Kwiecień ty Kuba na grudzień - i czekam na innych i na zdjęcia ![]()
Pomysł bombowy. Klubowy kalendarz, jestem jak najbardziej za. A że jestem z sierpnia to poprosze o sierpniową stonke dla mojej “LWICY”. Fotki załącze ile bedzie trzeba.
Kolego Docent - mnie uczyli w szkole pisać przez takie “u” Wujek ![]()
yyyyy - sory - chyba mnie na tej lekcji nie było - ![]()
Wujku, jak się poczyta to forum to powiem Ci, że nie nadążymy z poprawianiem ![]()
Dlatego trza kolegom zwracać uwagę - trza ich wyprowadzić z strefy ciemności.
TRZA TRZA ![]()
żmudna i ciężka to będzie misja, a efekt jej wcale nie pewny - ale jak trza, to trza ![]()
Wg mnie to nic strasznego zwrócić uwagę, że ktoś popełnił błąd ![]()
JAK TRZA TO TRZA - niema wyjścia - też się za to wezmę !!
no to ja rezerwuje listopad panowie ![]()
No tak, a jak będzie więcej osób z listopada lub z grudnia??? będziemy robić zdjęcia grupowe ![]()
Myśle że najlepszym rozwiązaniem będzie zrobienie jednego dużego kalendarza - i dla zainteresowanych - małego (takiego jak karta kredytowa) - z jednej strony zdjęcie bmki właściciela - a z drugiej kalendarium – bo jak przyjdzie co do czego to albo będzie więcej ludzi co będzie okupować np. kwiecień czy grudzień – a docelowo może braknąć miesięcy ![]()
i ładnych kobiet na tło ![]()
Czas leci nieubłaganie - może zdjecia z któregoś zlot podeślecie - czy może jakieś panie na albo w 6 ?? ![]()
Dobrze, że przypomniałeś… postaram się w Toronto jakieś laski wyhaczyć do zdjęc z szósteczką ![]()