A może teraz coś nowego ?

oczywiście :wink:

ja jestem z grudnia, to pół roku wcześniej - jestem według tego naj, naj pierwszy :sunglasses: Tylko nie wiem o co chodzi, ale obiecuję, że zaraz przeczytam :wink:

hehe - w sumie grudzień to 12 miesiąc :wink:

Kurcze, nie dali się nabrać… :face_with_rolling_eyes:
Ale blisko byłem :sunglasses:

Spoko - WójekDobraRada jest na Kwiecień ty Kuba na grudzień - i czekam na innych i na zdjęcia :wink:

Pomysł bombowy. Klubowy kalendarz, jestem jak najbardziej za. A że jestem z sierpnia to poprosze o sierpniową stonke dla mojej “LWICY”. Fotki załącze ile bedzie trzeba.

Kolego Docent - mnie uczyli w szkole pisać przez takie “u” Wujek :face_with_rolling_eyes:

yyyyy - sory - chyba mnie na tej lekcji nie było - :wink:

Wujku, jak się poczyta to forum to powiem Ci, że nie nadążymy z poprawianiem :sunglasses:

Dlatego trza kolegom zwracać uwagę - trza ich wyprowadzić z strefy ciemności.

TRZA TRZA :astonished:

żmudna i ciężka to będzie misja, a efekt jej wcale nie pewny - ale jak trza, to trza :face_with_rolling_eyes:

Wg mnie to nic strasznego zwrócić uwagę, że ktoś popełnił błąd :sunglasses:

JAK TRZA TO TRZA - niema wyjścia - też się za to wezmę !!

no to ja rezerwuje listopad panowie :sunglasses:

No tak, a jak będzie więcej osób z listopada lub z grudnia??? będziemy robić zdjęcia grupowe :laughing:

Myśle że najlepszym rozwiązaniem będzie zrobienie jednego dużego kalendarza - i dla zainteresowanych - małego (takiego jak karta kredytowa) - z jednej strony zdjęcie bmki właściciela - a z drugiej kalendarium – bo jak przyjdzie co do czego to albo będzie więcej ludzi co będzie okupować np. kwiecień czy grudzień – a docelowo może braknąć miesięcy :wink:

i ładnych kobiet na tło :wink:

Czas leci nieubłaganie - może zdjecia z któregoś zlot podeślecie - czy może jakieś panie na albo w 6 ?? :wink:

Dobrze, że przypomniałeś… postaram się w Toronto jakieś laski wyhaczyć do zdjęc z szósteczką :sunglasses: