Adaś mam propozyszyn. Może jak trafiają ci sie jakieś sesje ciekawe, to zaproponujesz jakiś drobny upust laseczką, w zamian za wykorzystanie ich do zdjęć na naszych furkach ![]()
O doskonały i wyśmienity PROPOZYSZYN ---- tylko trzeba uważać żeby niechciały chonorarium za zgode na druk na kalendarzu ![]()
To już Adasia zadanie. Czaruś do akcji, licze na Ciebie. ![]()
więc na 1 stronie - pojawił się nowy wzór kalendarza klubowego !!
Co wy na to ??
Nie udało się zrobić fotek na kalendarz w Toronto, ale mam dwie dziewczyny które zapozują, tylko nie zgodziły się na moja wizję
Chciałem zrobić dziewczyny nocą w bieliźnie przy szóstce na tle mostu świętokrzyskiego, powiedziały, że tak, ale nie w bieliźnie…
czyli bez bielizny - to jeszcze lepiej ![]()
Taaaa ![]()
Coraz ciekawiej sie dzieje. Adaś wystawczy że zostaną w bieliźnie, a już będzie ok. ![]()
może być w butach, ale bez bielizny ![]()
aha, i trza się spieszyć bo mrozy tuż, tuż ![]()
A co myślicie o tym wzorku kalendarza co jest na 1 stronie tego tematu??
Oczywiście zdjęcia tylko zaproponowałem ![]()
mnie się nie podoba - kompletnie nie czytelny i za ciemny.
Tam jest cieniutka rozdzielczość - na papierze wyszło super - zmiana kolorów to nie problem - kolor wybrałem czarny bo 6 też ma czarny - ale np. zielony to też nie problem - więc proponować
Dziewczyny do zdjec mam, ale czyje bryczki mają na nich być
Może trzy szósteczki i trzy siódemeczki
A może zamiescić fotki ze zlotów na kalendarzu ![]()
zdecydowanie TYLKO szósteczki Adamie - w końcu to jest stronka o e24 ![]()
A może po cichu zrobimy zdjęcia roznegliżowanych małżonek na tle własnych pojazdów i umieścimy je na kalendarzu
![]()
to też jest jakaś idea ![]()
ja chyba będę miał z tym drobny problem
Sam nie widziałem jeszcze mojej w takiej sytuacji…
a jak zobaczę to nie wiem czy będę miał czas fotografować… ![]()
i nie ważne czy pocichu czy głośno ![]()
Jeżeli będą takie problemy to będziemy musieli wymienić się na czas zdjęć autami i sprawa załatwiona
![]()
Widze że temat sie jakoś nie klei. Panowie sprawa wygląda następująco, dogadałem sprawe z gosciem który pomoże mi sklecić taki kalendarz. Ja nadal sie upieram przy 12 stronach. Koszt wstepny przy założeniu że bedzie około 30 chętnych na kalendarze wychodzi 35,00. Proszę o wiadomosci do mnie na temat zainteresowania nabycia takiego kalendarza, oraz czekam na foty. Temat jest dość szybki do załatwienia/ ![]()
No ale kalendarzem miał się zająć Docent… ![]()