A może teraz coś nowego ?

Adaś mam propozyszyn. Może jak trafiają ci sie jakieś sesje ciekawe, to zaproponujesz jakiś drobny upust laseczką, w zamian za wykorzystanie ich do zdjęć na naszych furkach :stuck_out_tongue:

O doskonały i wyśmienity PROPOZYSZYN ---- tylko trzeba uważać żeby niechciały chonorarium za zgode na druk na kalendarzu :face_with_rolling_eyes:

To już Adasia zadanie. Czaruś do akcji, licze na Ciebie. :sunglasses:

więc na 1 stronie - pojawił się nowy wzór kalendarza klubowego !!

Co wy na to ??

Nie udało się zrobić fotek na kalendarz w Toronto, ale mam dwie dziewczyny które zapozują, tylko nie zgodziły się na moja wizję :frowning: Chciałem zrobić dziewczyny nocą w bieliźnie przy szóstce na tle mostu świętokrzyskiego, powiedziały, że tak, ale nie w bieliźnie…

czyli bez bielizny - to jeszcze lepiej :wink:

Taaaa :laughing:

Coraz ciekawiej sie dzieje. Adaś wystawczy że zostaną w bieliźnie, a już będzie ok. :laughing:

może być w butach, ale bez bielizny :sunglasses:
aha, i trza się spieszyć bo mrozy tuż, tuż :wink:

A co myślicie o tym wzorku kalendarza co jest na 1 stronie tego tematu??

Oczywiście zdjęcia tylko zaproponowałem :wink:

mnie się nie podoba - kompletnie nie czytelny i za ciemny.

Tam jest cieniutka rozdzielczość - na papierze wyszło super - zmiana kolorów to nie problem - kolor wybrałem czarny bo 6 też ma czarny - ale np. zielony to też nie problem - więc proponować

Dziewczyny do zdjec mam, ale czyje bryczki mają na nich być :question: Może trzy szósteczki i trzy siódemeczki :question: A może zamiescić fotki ze zlotów na kalendarzu :question:

zdecydowanie TYLKO szósteczki Adamie - w końcu to jest stronka o e24 :sunglasses:

A może po cichu zrobimy zdjęcia roznegliżowanych małżonek na tle własnych pojazdów i umieścimy je na kalendarzu :wink: :laughing: :wink:

:face_with_rolling_eyes: to też jest jakaś idea :face_with_rolling_eyes:

ja chyba będę miał z tym drobny problem :confused: Sam nie widziałem jeszcze mojej w takiej sytuacji… :sunglasses: a jak zobaczę to nie wiem czy będę miał czas fotografować… :laughing:
i nie ważne czy pocichu czy głośno :wink:

Jeżeli będą takie problemy to będziemy musieli wymienić się na czas zdjęć autami i sprawa załatwiona :laughing: :wink: :laughing:

Widze że temat sie jakoś nie klei. Panowie sprawa wygląda następująco, dogadałem sprawe z gosciem który pomoże mi sklecić taki kalendarz. Ja nadal sie upieram przy 12 stronach. Koszt wstepny przy założeniu że bedzie około 30 chętnych na kalendarze wychodzi 35,00. Proszę o wiadomosci do mnie na temat zainteresowania nabycia takiego kalendarza, oraz czekam na foty. Temat jest dość szybki do załatwienia/ :wink:

No ale kalendarzem miał się zająć Docent… :sunglasses: