ale niema problemu - różnie z czasem bywa - ja moge zrobić jedno stronicowy i te małe co kiedyś pisałem - a na 12 stronicowy to chyba też bym był chętny ![]()
no to teraz pozostają konkrety do ustalenia
. Docent, a powiedz za ile to pieniążków mniej więcej będzie ![]()
Cena zależe troche od ilości sztuk nie więcej niż 3,5 zł za sztuke - plus koszt wysyłki.
No właśnie, niestety cena zależy w dużym stopniu od ilości. Tylko jak tu ruszyć z czym kolwiek jak chętnych gdzieś wcieło. ![]()
Znając temat z życia - to jak zawsze wszystko na ostatnią chiwle - cena oczywiście zależy od ilości - ale ta co podałem ok. 3,50 zł za sztuke będzie taka sama ± 0,50 zł - do 300 szt.
Tak orientacyjnie mogę podać - jak by się udało zrobić 10 000 szt tego kalendarza jednostronicowego - to cena za 1 szt. była by 0,50 zł. ![]()
Ale znając realia to może uda się tego druknąć z 50 szt - oczywiście jak będą chętni i podeślą te zdjęcia co akurat by chcieli (do wyboru do koloru - może być indywidualnie) - bo jak wszyscy wiecie niema możliwości 1 wzorem zadowolić wszystkich - zrobiłem taki jak widać wcześniej wzór - fakt faktem kalendarium jest małe i dla niektórych nieczytelne - ale myśle że to 6 są najważniejsze - a kwestia kolorów, tła itd. - to też kwestia gustu ![]()
myśle że ten temat omówimy na koszalińskim spotkaniu w szerszym gronie, może jakieś foty się porobi. Do końca roku dużo czasu. ![]()
oczywiście - choć czas mna to do siebie że leci - ucieka
i zawsze go mało ![]()
Z tym czasem niestety nie jest tak pieknie do końca. Gość który ma zająć sie zrobieniem dla mnie druku, ogólnie zajmuje sie robieniem kalendarzy, a nakoniec roku ma zawsze z tym urwanie głowy, także średnio będzie miał czas dla mnie. ![]()