Artykul o nowym COUPE BMW z 1975 roku!!!

Nigdy wczesniej tego nie zauwazylem choc bywam na tej stronie czesto. Artykul wprawdzie po niemiecku - snuje podejrzenia jakie bedzie nowe COUPE BMW po zakonczeniu produkcji E9 - zabawnym jest , ze pewnie w zwiazku z moda tamtych lat podejrzewano ze nastepca bedzie mial otwierany bagaznik razem z tylna szyba LIFTBACK. Generalnie fajnie sie czyta spekulacje o przyszlym modelu z przed 31 lat :slightly_smiling_face:

Druga strona po klinknieciu zielonej strzalki w prawo.

kurcze :confused: niemiecki :confused:
Całkiem ciekawie to wygląda, trochę chyba jak audi100 coupe
Był może taki prototyp, czy to czysta fantazja?? Można by zbudować takie coś…

przypomina mi to bardzo VW pasata ostatnio chyba go nawet na motorwizji clasic prezentowali taki pomarańczowy był

passat chyba nie miał tak zaokrąglonej lini dachu

No tak zgadzam sie co do dachu ale jak by sie przyczepić to pasat nie miał też nerek:D

a mnie ten zarys krztałtu przypomina audi 100 coupe z tamtych lat :sunglasses:

jak by sie przyjrzec na ostatnia fote i odciac po lini zalamania na tylnym slupku i blotniku to wychodzi z grubsza linia 6 - moze ta narosl z tylu byla dla zmylki :slightly_smiling_face:

Bardzo ładne byłoby to załamanie zderzaka przedniego pod nerkami.

Reszta nie podoba mi się.

Zdeżak przedni właśnie też mi się podoba - a znaczków BMW nieżałowali :face_with_rolling_eyes:

Dobrze,że nie produkowali tego,wygląda strasznie kiepsko :frowning:

i takie jest moje zdanie, bardzo zle to wyglada :open_mouth: . Takie dziwne polaczenie M1, ten tyl i hatchbacka, ktore wtedy krolowaly (Golf, Kadett i inne). Ale byc moze przez to Bawarczycy cos chcieli przetestowac… na szczescie :slightly_smiling_face:

to nie tak - jak widac ktoś zrobił zdjęcie zamaskowanego auta, że to maskowanie dobrze oszukuje prawdziwe zarysy i tak to też powstała wizja jakiegoś grafika - niezbyt zgodna z tym co powstało później oryginalnie. Wtedy jeszcze nie mieli komputerów, Photoshopów itp. :sunglasses:

kolega schprechen Deutsch? :grinning: ja nie :slightly_smiling_face: . Nie moge sie oprzec widoku tylnej bryly tego kameleona, przypomina mi Poloneza Caro… :grinning:

A taki tuning :wink: :slightly_smiling_face:

To była opcja-lodówka, a nie tuning.

No to mnie ta strona wprowadziła w lekki błąd

Ale całkiem fajna sprawa :slightly_smiling_face: Podoba mi się :slightly_smiling_face:

Barek jest najlepszy :laughing:

Kurna, jakbyśmy tam usiedli :bulb: Człowieniu…
Do tego obrotowe przednie fotele i dwie blondyneczki, słabo :question:

A te blondyneczki to jaki miały numer w ETK :laughing:

69 :wink: