Też tak myślę
Kompozycja kompozycją a klasyka klasyką ![]()
Co do logo - to nie mamy prawa go uzywac i pewnie niedlugo logo sie zmieni na rzecz samego napisu BMW E24. Poza tym oprocz radosnej tworczosci nieprzystoi kalac smigielka zadnym dodatkami
jeżeli zrobimy to stowarzyszenie, to możemy wystąpić o zgodę na przetworzenie i wykorzystanie.
W końcu propagujemy markę ![]()
ZGADZAM SIE
Xavier
E23
735
I tam zamiast e24 e23 poproszę
Albo Klub e23/e24 Razem czy coś ![]()
no dobra to ja tez zamawiam, dane tak jak kilka postow wyzej
No to ja skromnie dodatkowy napis to po prostu MIMIK
To ja też ![]()
Sztuk 1
DOCENT
M6
Poproszę kubków sztuk dwie:
Jeden z personalizacją Pan Kreska 635 CSi
Drugi z personalizacją Vejder
Dzyn dzyn dzyn!!! - przypominam ze zamowienia na kubeczki z personalizacja beda do 1 maja - pozniej dostepne beda z samym logo… dzyn dzyn dzyn!!!
kiedy mozna spodziewac sie dostawy kubeczka?? kase za przesylke wplace na konto, to podane w linku, jak mi tylko odblokuja mozliwosc przesylania pieniedzy… ![]()
mysle ze do polowy maja beda wykonane…
To ja też poproszę
Majster
E23
728iA
zamawiamy kubeczki - kto nie wplacil kaski niech sie spieszy ![]()
Drodzy Forummowicze. Prośba zwłaszcza do tych którzy zadeklarowali się na kubek z personalizacją. Wielu chce ale niewielu wpłaciło pieniazki. Czekamy do końca tygodnia i zamawiamy.
kubek z logo - 30zł
kubek z logo i personalizacją - 33zł
do tego koszt przesyłki - 6,50zł
Pozdrawiamy ![]()
Jak postępuje praca nad kubeczkami ![]()
Jak postępuje praca nad kubeczkami :?:
zamówione - z braku czasu nie przygotowałem jeszcze wszystkich personalizacji - moja wina - cierpliwości…
Ok. Cierpliwie czekam ![]()
Ok. Cierpliwie czekam
Ja tez ![]()
Ludzie zupełnie zapomiałem można jeszcze wpłacić hajs za te gadżety które zamawiałem jest to jeszcze do załatawinia jak tak to zaraz robie przelew Pzewodniczący co to załatwiał niech da odpowiedz ???