BRAND - 6.com.pl

Mam pytankoa co z koszulinami?
Bo ja chcę ze dwie koszuliny

Oj troche mnie sie zagubilo w czasie , nie doczytalem ze platnosci do 1 maja ;( , czy moge jeszcze wplacic ?? jesli tak to prosze na prv dane do przelewu albo gdzies gdzie nie zgubie danych , mam mega zament w moim swiecie bo przeprowadzam sie do nowego tylko mojego miejsca zamieszkania :wink:

ufff - zrobilem personalizacje i wyslalem do firmy, ktora je piaskuje. Zrobilem wszystkim ktorzy sie zadeklarowali. Ci ktorzy nie wplacili pieniazkow (a kubeczki i tak zrobimy :slightly_smiling_face: ) musza sie spodziewac sciagaczy dlugow ze znanej windykatorskiej instytucji 6.com.pl - bedziemy jezdzic po kraju i egzekwowac. Ostrzegam ze koszty moga byc niewyobrazalne, bo bez FINKI (czyt.: markowych alkoholi) sie nie obejdzie :laughing: :laughing: :laughing:

Odbior na zlocie lub wyslemy poczta - ale mysle ze WSZYSCY BEDA CHCIELI PRZYJECHAC PO NIE NA ZLOT! :laughing:

powtarzam skromne pytanko - co z koszulinami?

czyyli moja opuznninie z reakcja i wplata bedzie wybaczone :stuck_out_tongue: ciesze sie , prosze na prv numer kontakta do wplaty :wink:

nie nr konta, tylko spodziewaj się komornika :smiling_imp:

ja też proszę na PRV o numer konta do wpałty i dane i koszt ile to ma być razem ???

Kubeczki tuż tuż - widziałem prototyp - projekt się trochę zmienił ponieważ nie wychodziły drobne elementy. Cierpliwości :slightly_smiling_face: :sunglasses:

a Ja nadal nie mam konta do wplaty a prawie co dzien patrze na wiadomosci na PRV :wink:

:laughing:

Zapłaciłem za kubek, ale zapomniałem dopłacic za przesyłkę… moge zaplacic za nia przy odbiorze.

ok dzieki za dane a kwota z wysylka ??

uff - kubeczki gotowe. Do odbioru na zlocie, a reszta otrzyma przesylki… :sunglasses:

Ale dopiero po zlocie :wink:

niezły sposób na zmotywowanie ludzi do przyjazdu na zlot :grinning:

Dzisiaj wypilem poranna kawke w kubeczku e24 i powiem wam ze byla …wysmienita :laughing: :laughing: :laughing: mniam

Proszę, aby mój kubek został przekazany Tommy’emu na zlocie. Odpada koszt przesyłki :slightly_smiling_face:

najpierw tommy musi dotrzeć na zlot :smiling_imp:

Na pewno mu się uda :slightly_smiling_face:

no bez brawury !!!